• ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ GUM-POP ΦΡΟΥΤΑ - (100τεμ.)
  • ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ GUM-POP ΦΡΟΥΤΑ - (100τεμ.)

ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ GUM-POP ΦΡΟΥΤΑ - (100τεμ.)

49279
5907205012072
18,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σφουγγαρι κουζινας με θηκη σιλικονης gp-125

Το Tns σφουγγαρι κουζινας με θηκη σιλικονης gp-125 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Η ειδική θήκη σιλικόνης του σφουγγαριού εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και των λίπων, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας από τυχόν τραυματισμούς. Με το Tns σφουγγαρι κουζινας η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακ
Τιμή 1,07 €

Piltsis κομποστα ροδακινο 720gr,

Το Piltsis κομποστα ροδακινο 720gr είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε την κουζίνα σας με γεύσεις από τον κήπο σας. Με φρέσκα ροδάκινα που προέρχονται από πιστοποιημένες φάρμες, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Piltsis κομποστα ροδακινο 720gr να σας ενθουσιάσει και να δώσει νέα ζωή στις συνταγές σας!
Τιμή 3,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns κουτί αποθήκευσης πλαστικό 17lt

Το Tns κουτί αποθήκευσης πλαστικό 17lt είναι ο ιδανικός τρόπος να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία στην αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με χωρητικότητα 17lt, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση ρούχων, παιχνιδιών, εργαλείων και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Αποκτήστε το Tns κουτί αποθήκευσης πλαστικό 17lt τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο οργ
Τιμή 5,16 €

Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml

Γεύση λεμονιού σε μορφή γλάσου. Με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, ιδανικό για κρέας, ψάρι αλλά και για ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 2,13 €

Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ

Το Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την εξαιρετική του απορροφητικότητα και την ειδική του σχεδίαση, το Proson πάνα βρακάκι προσφέρει ασφάλεια και προστασία όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης που σας προσφέρει το Proson!
Τιμή 13,85 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 50x55cm 30lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Πλαστικά Θράκης, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 0,81 €