• TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 8,5cm - (LFP85) | MrPanda.gr
  • TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 8,5cm - (LFP85) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 8,5cm - (LFP85)

Το τετράγωνο πιατάκι φρούτου OPAL 8,5cm είναι ο απόλυτος συνοδός για τις απολαυστικές σας στιγμές γεύσης. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας συνοδεύει σε κάθε σας επιλογή γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
40673
5204558457155
1,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TAFT GEL 150ml - (SUPER GLUE)

Το TAFT GEL 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη επιδιόρθωσης και συγκόλλησης. Με την υψηλή του ποιότητα και αντοχή, το SUPER GLUE της εταιρίας θα σας βοηθήσει να επιλύσετε κάθε πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε το TAFT GEL 150ml τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 2,88 €

MISS SANDY ΥΓΡΟ ΚΑΘ.ΕΥΑΙΣ.ΠΕΡ.M.S.ΧΑΜΟΜ. 200ml

Η MISS SANDY ΥΓΡΟ ΚΑΘ.ΕΥΑΙΣ.ΠΕΡ.M.S.ΧΑΜΟΜ. 200ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα. Η μοναδική σύνθεσή του με χαμομήλι θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση ευεξίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 1,70 €

Μελισσα 500gr, λαζανια

Το μέλι Μελισσα 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φρέσκο, ποιοτικό μέλι που θα αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής τους. Με γεμάτη γεύση και αρωματικό άρωμα, αυτό το μέλι θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε το σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και μόνο του, για μια γλυκιά εμπειρία που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το μέλι Μελισσα 500gr σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης!
Τιμή 2,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Rexona roll-ον 50ml invisible pure

Το Rexona roll-ον 50ml invisible pure προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της εφίδρωσης και των οσμών όλη μέρα. Με την αόρατη φόρμουλα του, σας χαρίζει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα σας από τις λεκέδες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί!
Τιμή 2,04 €

7 days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr

Τα 7 days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του μπάρμπεκιου και το τραγανό τους τραγανότητα, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,85 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.)

Η MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.) είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία και την υγιεινή σας κάθε νύχτα. Με τις διαστάσεις του να είναι 90x180cm, προσφέρει άνεση και προστασία σε κάθε κρεβάτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο κάθε βράδυ!
Τιμή 8,67 €

Ζαναέ σπιτική κοτόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 2,17 €