• MAGIC ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 10ΤΜΧ
  • MAGIC ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 10ΤΜΧ

MAGIC ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 10ΤΜΧ

48475
5200418100476
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rex υπερλευκαντικο ρουχων 400gr,

Το Rex υπερλευκαντικό ρούχων 400gr της εταιρίας Rex είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά κάθε λεκέ και αφήνει τα ρούχα σας άψογα λευκά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των ρούχων σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,37 €

REXONA SPRAY 150ml - (ALOE VERA) (FRESH)

Το REXONA SPRAY 150ml με άρωμα Aloe Vera (FRESH) είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεσαι φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία και τον ιδρώτα, ενώ το δροσερό άρωμα της Aloe Vera θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το REXONA SPRAY 150ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και προστασίας σε κάθε σας κίνηση.
Τιμή 2,80 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 15τεμ

Η σακούλα απορριμάτων SANITAS με κορδόνι είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας καθημερινή ανάγκη. Με μέγεθος 52x75 και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτές οι σακούλες θα σας ενθουσιάσουν με την αντοχή τους και την ευκολία χρήσης χάρη στο κορδόνι που διαθέτουν. Μην αφήνετε ποτέ τα απορρίμματα σας να μείνουν έξω από το σπίτι σας, αλλά αντιμετωπίστε τα με στυλ και πρακτικότητα με τη SANITAS!

Τιμή 1,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas αλουμινόχαρτο 10m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 1,76 €

Κρις κρις ψωμί του τοστ με σίκαλη 360gr

Για τους κλασικούς της γεύσης, το Κρίς Κρίς δημιούργησε τη σειρά προϊόντων «Ψωμί για τοστ» σε φέτες, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ακολουθώντας έναν σύγχρονο τρόπο αρτοποίησης που αναδεικνύει τη γεύση του αγαπημένου μας ψωμιού. Για να απολαμβάνουμε το καθημερινό μας ψωμί με την αξία της Σίκαλης, χωρίς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον ζάχαρη!

Τιμή 1,27 €

Συμεωνίδης άσπρα σπόρια αλμυρά 150gr

Οι άσπροι σπόροι πιθανώς αναφέρονται σε διάφορους είδους σπόρους, όπως λευκά κολοκύθια, λευκά καστανιάς, λευκά ηλιόσπορους κ.ά. Η αναφορά "Συμεωνίδης άσπρα σπόρια αλμυρά 150gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία άσπρων σπόρων βάρους 150 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,61 €

Sanitas αλουμινόχαρτο 20m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 3,21 €

Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml της εταιρίας Syoss είναι ένα προϊόν που δίνει στα μαλλιά σας το τέλειο mat αποτέλεσμα που διαρκεί. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό προσφέρει ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας και προσθέτει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 3,95 €