• LIPOSAN 4,8G CLASSIC  - 1
  • LIPOSAN 4,8G CLASSIC  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiposan

LIPOSAN 4,8G CLASSIC

Η LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν προστασία και ενυδάτωση για τα χείλη τους. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα μαλακά και ενυδατωμένα χείλη που πάντα ονειρευόσασταν με το LIPOSAN 4,8G CLASSIC!
40642
4005808650002
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAPONA SPRAY ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ 100ML

Το VAPONA SPRAY ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ 100ML είναι το απόλυτο απωθητικό για εντόμους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προστατεύει το δέρμα σας και αποτρέπει τις ενοχλητικές τσιμπήματα, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει μακριά από τα ενοχλητικά έντομα. Απλά ψεκάστε το σε όλο το σώμα σας και απολαύστε μια απαλή και άνετη προστασία όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ελευθερία από τα ενοχλητικά έντομα.
Τιμή 4,50 €

Ζελεδοραβδακια με ντιπ 8x96gr,

Τα Ζελεδοραβδάκια με ντίπ 8x96gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ στο γρήγορο! Με την απίστευτη γεύση τους και την πλούσια υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως σνακ μεταξύ γευμάτων ή σαν συνοδευτικό σε μια φιλική συγκέντρωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 25,01 €

STERK ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 120L - (ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

Ο STERK ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 120L είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθαρισμό του χώρου σας. Με μεγάλη χωρητικότητα 120L και διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, αυτός ο κάδος θα κάνει τη συλλογή των απορριμμάτων εύκολη και αποτελεσματική. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ το μοντέρνο design του θα δώσει στο χώρο σας μια αίσθηση κομψότητας. Αποκτήστε τον STERK ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 120L τώρα και κάντε τη διαχείριση των απορριμμάτων σας
Τιμή 38,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Papoutsanis σαπουνι γλυκερινης 125gr, πρασινο

Το Papoutsanis σαπούνι γλυκερίνης 125gr είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε το δέρμα σας με φυσικό τρόπο. Η πλούσια σύνθεσή του με γλυκερίνη προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, ενώ το πράσινο χρώμα του φέρνει μια αίσθηση φρεσκάδας και φυσικότητας. Αφήστε το Papoutsanis σαπούνι να σας περιποιηθεί και απολαύστε μια απαλή και λαμπερή επιδερμίδα κάθε μέρα.
Τιμή 0,63 €

Kentavrus ενεργειακό ποτό με κεράσι 250ml

Το Kentavrus Energy Drink με κεράσι σε συσκευασία 250ml είναι ένα ενεργειακό ποτό που συνδυάζει τη δροσερή γεύση του κερασιού με τις ενεργειακές ουσίες που περιέχονται συνήθως σε αντίστοιχα ποτά. Οι ενδιαφερόμενοι συνήθως επιλέγουν τα energy drinks για την αύξηση της ενέργειας και τη διέγερση.

Τιμή 0,24 €

Λητή ροξ 140gr

Παραδοσιακό χειροποίητο ροξ από την εταιρεία Λητή. Γευτείτε τη γλυκιά νοσταλγία των παραδοσιακών σιροπιαστών!

Τιμή 0,80 €

Cera di cupra κρέμα χεριών σε σωληνάριο 75ml

Κρέμα χεριών με κερί μελισσών που εξασφαλίζει φυσική προστασία του δέρματος, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης. Η γλυκερίνη προσφέρει μαλακτική δράση. Ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τιμή 1,19 €