• OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)  - 1
  • OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)  - 1

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)

Το OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ) θα μεταμορφώσει τον τρόπο που πλένετε τα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση και το εκθαμβωτικό άρωμα των τροπικών λουλουδιών, θα απογειώσει την εμπειρία σας στο πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη που τους αξίζει.
36684
8720181427381
6,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO (ΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ)

Το PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που επιθυμείτε λεία μαλλιά με λάμψη και υγιή όψη. Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θερμότητα των styling εργαλείων. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και εύκολα στο χτένισμα. Αφήστε το PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO να σας χαρίσει την υπέροχη εμπειρία περιποίησης που αξίζετε.
Τιμή 2,40 €

Piltsis λιαστες τοματες 240gr

Χρειάζεστε ένα γευστικό και υγιεινό σνακ; Δοκιμάστε τις Piltsis λιαστές τομάτες 240gr και αφήστε τη γεύση τους να σας κατακτήσει! Με πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα, αυτές οι λιαστές τομάτες θα σας κάνουν να τις λατρέψετε από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε τις σε κάθε σας σνακ!
Τιμή 2,76 €

ENDLESS CHLOROACTIVE ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ 2lit

Αναζητήστε την ανανέωση και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε με το ENDLESS CHLOROACTIVE ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ 2lit. Η απολυμαντική δράση του διαρκεί για πολλές ώρες, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμά του θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου η φρεσκάδα κυριαρχεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και ανανέωσης στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ

Ο Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ της εταιρίας Sidirela είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η εργονομική σχεδίαση του σπογγίου θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες!
Τιμή 0,47 €

Simba γατοτροφή πατέ κοτόπουλο 100gr

Πλήρης υγρή τροφή κατάλληλη για ενήλικες γάτες.

Συστατικά: Κρέας και ζωικά παράγωγα 33% (εκ των 6% μοσχάρι), λαχανικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία

Τιμή 0,51 €

Flos star υγρό καθαριστικό για τα άλατα spray 475ml

  • Τίποτε δεν µπορεί να συγκριθεί µε την αστραφτερή καθαριότητα του Flos Star. Με έναν απλό ψεκασµό και χωρίς καθόλου τρίψιµο, εξαφανίζει δύσκολες βρωµιές, άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού ενώ ταυτόχρονα δίνει λάµψη χωρίς να χαράζει.
  • Χρησιµοποιήστε το στο µπάνιο ή στην κουζίνα, για µπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, βρύσες, εµαγιέ, ανοξείδωτα, πλακάκια ή συνθετικά δάπεδα.
  • Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και για να µην διαχέεται το προϊόν στο χώρο.
Τιμή 2,84 €

Εύρηκα antikalk σκόνη 54gr

Η σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική αφαίρεση των αλάτων από τα ηλεκτρικά σκεύη σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία και λειτουργία χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε τη σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr τώρα και απολαύστε καθαρά και αποτελεσματικά αποτελέσματα!
Τιμή 0,84 €