• PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO (ΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ)  - 1
  • PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO (ΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO (ΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ)

Το PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που επιθυμείτε λεία μαλλιά με λάμψη και υγιή όψη. Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θερμότητα των styling εργαλείων. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και εύκολα στο χτένισμα. Αφήστε το PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO να σας χαρίσει την υπέροχη εμπειρία περιποίησης που αξίζετε.
40262
8006540597361
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (SPONGE30G-24)

Αυτό το σφουγγάρι μπάνιου σώματος είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τον προσωπικό σας φροντιστήριο. Με τη μοναδική του υφή και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αισθανθείτε αμέσως τη διαφορά στην εμπειρία σας στο μπάνιο. Αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αφήνει το δέρμα σας λείο και απαλό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 0,48 €
Simple τετραδιο σπιραλ 4 θεματων α4 120 φυλλα 14580  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Simple τετραδιο σπιραλ 4 θεματων α4 120 φυλλα 14580

Αυτό το τετράδιο Simple με σπιράλ και 4 θέματα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλες σας τις σημειώσεις με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Με μέγεθος Α4 και 120 φύλλα, είναι ιδανικό για την καθημερινή σας χρήση στο σχολείο, το γραφείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τετράδιο που θα σας διευκολύνει στην οργάνωση των σκέψεών σας και θα σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί!
Κανονική τιμή 4,10 € Τιμή 3,74 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €

Papoutsanis σαπουνι 150gr, ελληνικα βοτανα

Το Papoutsanis σαπούνι 150gr με ελληνικά βότανα είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η μοναδική σύνθεσή του σας επιτρέπει να απολαύσετε έναν απαλό και ενυδατωμένο δέρμα, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά των ελληνικών βοτάνων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φυσική ομορφιά. Αποκτήστε το Papoutsanis σαπούνι τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη των ελληνικών βοτάνων στη ?
Τιμή 0,97 €

Κλειδαρια ασφαλειας 3 κλειδια 50mm μακρυ λαιμο

Αυτή η κλειδαριά ασφαλείας 3 κλειδιά 50mm μακρύ λαιμός είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα τρία κλειδιά που παρέχονται, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η περιουσία σας είναι προστατευμένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της ειρήνης του νου.
Τιμή 4,55 €

Βιολεν ποντικοφαρμακο 130gr, παστα

Το Βιολεν ποντικοφαρμακο 130gr είναι η ιδανική λύση για τον έλεγχο των ποντικών στον χώρο σας. Με την προηγμένη του σύνθεση, εξασφαλίζει αποτελεσματική εξάλειψη των ενοχλητικών εντόμων, προστατεύοντας τον χώρο σας από οποιαδήποτε επιδρομή. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε έναν ασφαλή και καθαρό χώρο χωρίς ποντίκια.
Τιμή 2,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί κουζίνας επαγγελματικό 1kg

Ιδιαίτερα ανθεκτικό και απορροφητικό χαρτί.

Δυνατότητα τοποθέτησης σε επιτραπέζια βάση.

Ενδείκνυται για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη χρήση.

Φύλλα ανά ρολό: 455 διπλά φύλλα

Βάρος: 1000gr / ρολό

Μήκος: 91m

Τιμή 3,05 €

Wet Hankies extra safe υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια 63τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με ισχυρό ποσοστό αιθυλικής αλκοόλης και επιπλέον απολυμαντικό παράγοντα. Δρουν αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων και των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2.

Με επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Χρόνος επαφής 1' βάσει ΕΝ14476). Ελεγμένη δράση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476. Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 2,13 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ σκουριά & αποσμητικό 50ml

Η λύση για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα αποτελεσματικό αποσμητικό και αφαιρετικό λεκέ σκουριάς σε ένα προϊόν! Αποκτήστε το Dr. Beckmann Διαβολάκος του Λεκέ Σκουριά & Αποσμητικό 50ml της Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το Dr. Beckmann τώρα!
Τιμή 3,12 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 3τεμ 30gr

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, και σίδηρο σε συνδυασμό με την εύπεπτη φύση του, προσφέρουν στον καταναλωτή ένα θρεπτικότατο κολατσιό για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Τιμή 0,48 €
Syoss σαμπουάν repair therapy για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1 Syoss σαμπουάν repair therapy για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss σαμπουάν repair therapy για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml

Το σαμπουάν SYOSS REPAIR έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

90% φυσικά συστατικά.

Κανονική τιμή 4,18 € Τιμή 3,85 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού