• SEPTONA ΥΓΡΗ TALC 150ML  - 1
  • SEPTONA ΥΓΡΗ TALC 150ML  - 2
  • SEPTONA ΥΓΡΗ TALC 150ML  - 1
  • SEPTONA ΥΓΡΗ TALC 150ML  - 2

SEPTONA ΥΓΡΗ TALC 150ML

Πούδρα σε υγρή μορφή χωρίς κίνδυνο εισπνοής

Απορροφά την περιττή υγρασία & τον ιδρώτα

Προστατεύει από ερεθισμούς

36504
5201410220308
1,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Floreal τάλκ-πούδρα 200gr

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για τη προστασία των βρεφών σε ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία.

Τιμή 1,21 €

Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr

Πούδρα ειδικά μελετημένη για να φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του µωρού, καθώς και να απορροφά την περιττή υγρασία από τις πτυχώσεις του δέρματος.

Προστατεύει από την τριβή που προκαλείται μεταξύ πάνας και δέρματος έτσι ώστε το βρέφος να νιώθει άνετα μετά από κάθε αλλαγή.

Δερματολογικά ελεγμένη.

Τιμή 2,19 €

Septona υγρή πούδρα 100ml

Η υγρή πούδρα SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και χαμομήλι, είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η σύνθεσή της με ταλκ και φυσικούς μαλακτικούς παράγοντες απορροφά την περιττή υγρασία και προστατεύει την επιδερμίδα του μωρού σας από ερεθισμούς, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Χωρίς κίνδυνο εισπνοής. Απλώνεται εύκολα.

Τιμή 2,98 €

Johnson's λάδι βρεφικό με αλόη 300ml

Ενυδατικό λάδι με αλόη ιδανικό για εσάς και το μωρό σας. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέψη, για υγιή και απαλή επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το Baby Oil για το βρεφικό μασάζ και απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία που ενδυναμώνει τη σχέση σας με το μωρό σας. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,56 €

Felce azzurra τάλκ - πούδρα 100gr

Το βελούδινο ταλκ Felce Azzura Classico με φυσικό άρωμα και χωρίς χρωστικές ουσίες, προστατεύει την επιδερμίδα σας από ερεθισμούς.

Τιμή 0,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός μήλο 1lt

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 1,24 €

Milka μπισκότα choco grain 126gr

Τα Milka μπισκότα choco grain 126gr της εταιρίας Milka είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση του σοκολάτας και των δημητριακών. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους και την οικογένεια σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,41 €

Θράκη παραδοσιακές παπαρδέλες λαχανικών 500gr

Ταλιατέλες της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Ένας από τους δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών, έρχεται σε μεγάλες, επίπεδες ταινίες και είναι ιστορικά από τις περιφέρειες Marche και Emilia-Romagna της Ιταλίας. Συνήθως σερβίρονται με χοιρινό ή βοδινό κρέας, καθώς και σάλτσα ragu alla bolognese. Με τραχύ και πορώδες φύλλο, ταιριάζουν εξίσου σε ελαφριές σάλτσες με λαχανικά ή με ντομάτα και μυρωδικά, αλλά και σε πιο πληθωρικά πιάτα. Συνδάστε τις άφοβα είτε με μια ανάλαφρη σάλτσα με γαρίδες και κολοκυθανθούς είτε με μια πλούσια και μεστή μπολονέζ.

Τιμή 2,14 €

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 100gr

Βελτιώνει τη χώνεψη

Βελτιώνει τη διατροφική αξία κάθε βούκας που τρώτε

Απαλύνει τα συμπτώματα αρθρίτιδας

Συμβάλλει στη μάχη κατά του καρκίνου

Συμβάλλει στην καλή υγεία του εγκεφάλου

Προστατεύει την καρδιά σας

Παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που συνήθως παραλείπουμε

Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού

Τιμή 1,65 €

Nuvoletta μαλακτικό fiori di loto 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €