• Fairy platinum plus ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων βαθύς καθαρισμός 38τεμ Fairy - 1
  • Fairy platinum plus ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων βαθύς καθαρισμός 38τεμ Fairy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFairy

Fairy platinum plus ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων βαθύς καθαρισμός 38τεμ

Οι ταμπλέτες Fairy Platinum Plus προσφέρουν βαθύ καθαρισμό για τα πιάτα σας. Με την ισχυρή τους φόρμουλα, αφήνουν τα πιάτα λαμπερά και λεία, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα. Απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού που προσφέρουν οι ταμπλέτες Fairy Platinum Plus και κάντε την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη.
36842
8001090932846
11,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless brilliant ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 30τεμ

Οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου Endless Brilliant, χάρη στην ειδική τους σύνθεση με τεχνολογία Stream Tab διαλύονται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια ισχυρή δράση καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα υπολείμματα τροφών, λεκέδων και καμένων λαδιών καθώς εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 4,41 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 250ml

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για Βαθύ Καθαρισμό, χάρη στη διφασική του σύνθεση, απομακρύνει κρυμμένη βρομιά και άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο και με φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 2,56 €

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg

Αλάτι πλυντηρίου πιάτων για 100% καλύτερη προστασία πλυντηρίου. Μαλακώνει το νερό και προστατεύει από άλατα και σημάδια νερού.

Τιμή 1,71 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml της εταιρίας Finish είναι το ιδανικό προϊόν για να κάνετε τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια! Η μοναδική σύνθεσή του με λεμόνι δίνει ένα φρέσκο άρωμα και εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας. Μην αφήνετε τα πιάτα σας να ξεβαφτούν, αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml τώρα και απολαύστε λαμπερά αποτελέσματα σε κάθε πλύση!

Τιμή 2,89 €

Finish powerball ταμπλέτες με λεμόνι 15τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Powerball Calgonit προσφέρουν ισχυρή καθαριστική δράση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η  δράση μουλιάσματος του Powerball, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Με την ενισχυτική δράση Αλατιού και Ξεβγάλματος, απομακρύνονται τα υπολείμματα καθώς και τυχόν στίγματα ή λεπτά στρώματα λεκέδων, επιτυγχάνοντας έτσι αστραφτερή λάμψη. To Powerball μουλιάζει και μαλακώνει τους σκληρούς λεκέδες από τις τροφές ενώ το ισχυρό απορρυπαντικό απομακρύνει όλα τα υπολείμματα των τροφών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αποτελεσματικό το προϊόν και αξίζει τα χρήματά του.

Τιμή 3,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό αργανέλαιο βανίλια 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τα 130 χρόνια πορείας το κάνουν ένα μοναδικό προ'ι'όν με σφραγίδα Ιταλικής προέλευσης και παράλληλα μία οικονομική λύση που συμπληρώνει το πλύσιμο των ρούχων σας.Έντονα αρωματικά μαλακτικά στοιχεία για άψογο αποτέλεσμα με το χαρακτηριστικό άρωμα,αξίζει τη δοκιμή...

Πλήρως πιστοποιημένο κατά την παραγωγή στα καλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας σύμφωνα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας,κατάλληλο και για μάλλινα για να προσφέρει την ίδια φροντίδα όπως χρειάζεται και το δέρμα.

Τιμή 2,77 €

Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr

Tο σκουμπρί φιλέτο FLOKOS αλιεύεται στις ανοιχτές θάλασσες του Βόρειου Ατλαντικού και φέρνει στο τραπέζι σας την φρεσκάδα και την λαχταριστή γεύση ενός ιδιαίτερα θρεπτικού ψαριού. Τα φιλέτα σκουμπριού είναι εξαιρετικής ποιότητας που χαρακτηρίζονται από την ανοιχτόχρωμη, αφράτη και σφριγηλή σάρκα τους.

Τιμή 2,98 €

Καπάκι πιπίλα ελληνικό λευκό 8-12oz 100τεμ

Ανανεωτικό και λειτουργικό, το καπάκι πιπίλα ελληνικό λευκό 8-12oz 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε καθημερινή σας χρήση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζει μια άνετη και ασφαλή εμπειρία ποτού. Με το ελληνικό λευκό χρώμα του να δίνει μια αίσθηση κομψότητας και αγνότητας, αυτό το προϊόν θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή του καφέ ή του τσαγιού σας μ
Τιμή 1,57 €