• Καπάκι πιπίλα ελληνικό λευκό 8-12oz 100τεμ  - 1
  • Καπάκι πιπίλα ελληνικό λευκό 8-12oz 100τεμ  - 1

Καπάκι πιπίλα ελληνικό λευκό 8-12oz 100τεμ

Ανανεωτικό και λειτουργικό, το καπάκι πιπίλα ελληνικό λευκό 8-12oz 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε καθημερινή σας χρήση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζει μια άνετη και ασφαλή εμπειρία ποτού. Με το ελληνικό λευκό χρώμα του να δίνει μια αίσθηση κομψότητας και αγνότητας, αυτό το προϊόν θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή του καφέ ή του τσαγιού σας μ
20593
5202287048002
1,57 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπάκι πιπίλα american style μαύρο 8-12oz 100τεμ

Αποκτήστε την τέλεια αμερικανικού στιλ πιπίλα για τον αγαπημένο σας καφέ! Το μαύρο καπάκι 8-12oz 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας καφεΐνη!
Τιμή 1,59 €

Καπάκι πιπίλα american style μαύρο 12-16oz 100τεμ

Ανανεώστε το στυλ σας με το μαύρο καπάκι πιπίλα American style 12-16oz! Αυτό το προϊόν της εταιρίας μας θα σας προσφέρει άνεση και στυλ κατά την κατανάλωση του αγαπημένου σας ροφήματος. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 1,84 €

Lux-plast καπάκι πομπέ ασφαλείας νο5051/τ 50τεμ

Το Lux-plast καπάκι πομπέ ασφαλείας νο5051/τ 50τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει ασφάλεια και προστασία για τα προϊόντα σας. Με την εγγύηση της εταιρίας Lux-Plast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης σε κάθε σας αγορά.
Τιμή 1,09 €

Θράκης καπάκι πομπέ 95mm 100τεμ

Το Θράκης καπάκι πομπέ 95mm 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και τις ανθεκτικές υλικά που χρησιμοποιούνται, το Θράκης καπάκι πομπέ εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέ
Τιμή 1,60 €

Καπάκι πομπέ για ποτήρι 14oz-16oz 90mm 100τεμ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνακα με αυτό το καπάκι πομπέ για ποτήρι 14oz-16oz. Με μέγεθος 90mm και συσκευασία 100 τεμαχίων, αυτό το προϊόν είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ποτό σας. Εξασφαλίζει την απόλυτη στεγανότητα και δεν αφήνει τίποτα να ξεφεύγει. Απολαύστε κάθε γουλιά χωρίς ανησυχίες με αυτό το καπάκι υψηλής ποιότητας.
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Natura σκουμπρί φιλέτο με ηλιέλαιο 170gr

Το φιλέτο σκουμπρί με ηλιέλαιο της εταιρείας Νatura είναι ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα που περιέχει φρέσκο σκουμπρί φιλέτο που έχει τηγανιστεί σε ηλιέλαιο. Με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που είναι σημαντικά για την υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Μπορεί να σερβιριστεί ως σνακ, σε σάλατες ή συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα. Απολαύστε το με λεμόνι κ?

Τιμή 1,80 €

Trata τόνος καπνιστός 2x160gr

Ο βραβευμένος καπνιστός τόνος TRATA σε λάδι, «ανέβασε τον τόνο στη γεύση» και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον γευστικό του χαρακτήρα! Ο μοναδικός που καπνίζεται σε φούρνο με ξύλα, αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση για τους λάτρεις του τόνου, ενώ αναδεικνύει όλες σας τις συνταγές με τα εξαιρετικά αρωματικά του χαρακτηριστικά. Ένα προϊόν εξαιρετικής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12, χωρίς συντηρητικά. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 5,70 €

AIM οδοντόβουρτσα ultra reach μέτρια

H οδοντόβουρτσα ΑΙΜ Ultra Reach προσφέρει βαθύ καθαρισμό ακόμη και στα πίσω δόντια χάρη στο εργονομικού της σχήμα. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, συμπαγές σώμα θυσάνων και μικρή κεφαλή, για αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία. Επώνυμο Design υπογραφή του οίκου Pininfarina.

Σκληρότητα: μαλακή, μέτρια. 4 διαθέσιμα χρώματα (μαύρο, μπλε, ροζ, λευκό).

Τιμή 3,14 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων fresh 210gr

Το Lenor Unstoppables είναι το απόλυτο άρωμα για τα ρούχα σας. Με τη φρεσκάδα του, θα νιώσετε ότι η μυρωδιά των ρούχων σας διαρκεί για μέρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Lenor Unstoppables.
Τιμή 4,87 €

Madeira ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml 44721

Το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της εταιρίας Madeira είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο πίνακα φαγητού. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το ποτήρι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε το κρασί σας με στυλ και κομψότητα με το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της Madeira.
Τιμή 1,19 €