Κάψουλες πλυντηρίου ρούχων

Ενεργά φίλτρα

Ariel υγρές κάψουλες πλυντηρίου ρούχων active 12τεμ

Τα Ariel Pods 12 Active 302,4gr είναι η τέλεια λύση για το πλύσιμο σας. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα που διαρκεί. Αφήνουν τα ρούχα σας αψεγάδιαστα και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα υφάσματα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος!
Τιμή 5,46 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ είναι το τέλειο προϊόν για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια λύση για το πλύσιμο των ρούχων της. Με την υψηλή ποιότητα της Ariel και την ευκολία χρήσης των κάψουλων, τα ρούχα σας θα είναι καθαρά και φρέσκα με ελάχιστη προσπάθεια. Αποκτήστε τώρα το Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
Τιμή 11,27 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 40τεμ

Οι κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Pods Allin1 Alpine διαθέτουν ένα σχεδιασμό με πολλά τμήματα, που διατηρούν τα συστατικά τους σταθερά και μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της πλύσης, προσφέροντάς μια υπερ-συμπυκνωμένη καθαριστική δύναμη. Το πρωτοποριακό περίβλημα που διαθέτουν οι κάψουλες Ariel διαλύεται εξ' ολοκλήρου στην επαφή με το νερό.

Τιμή 13,36 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 13τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 13τεμ είναι η ιδανική επιλογή για καθαρές και λαμπερές μερικές και πλήρεις πλυσίματα. Με τη μοναδική τους τεχνολογία, εξασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και ανανεωμένη εμφάνιση των ρούχων σας. Απλά τοποθετήστε μια κάψουλα στον πλυντήριο και απολαύστε άριστα αποτελέσματα χωρίς κόπο και μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 13τεμ τώρα και ανανεώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 4,48 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 2x55τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color είναι η τέλεια λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους τεχνολογία, εξασφαλίζουν βαθύ καθαρισμό και λάμψη σε κάθε πλύσιμο. Ξεχάστε την ανησυχία για το αν τα ρούχα σας θα παραμείνουν φρέσκα και λαμπερά, οι κάψουλες Ariel φροντίζουν γι' αυτό. Απλά βάλτε μια κάψουλα στον πλυντήριο και αφήστε την να κάνει τη δουλειά της. Απολαύστε καθαρά, φρέσκα και λαμπερά ρούχα με τις κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color.
Τιμή 36,91 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 54τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ είναι η τέλεια επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και λαμπερά χρώματα. Ξεχάστε τον κόπο του μέτρημα και τη διανομή του υγρού, απλά ρίξτε μια κάψουλα στο πλυντήριο και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα άγγιγμα χρώματος. Αποκτήστε τις Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων!
Τιμή 18,36 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods extra clean power 2x13τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods extra clean power 2x13τεμ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε απόλυτη καθαριότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε πλύση, ενώ η εύκολη χρήση τους τις καθιστά ιδανικές για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα τις Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods extra clean power και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο βήμα!
Τιμή 11,91 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods extra fiber care 2x13τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες All in 1 Pods Extra Fiber Care προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού και περιποίησης των ρούχων σας. Με ειδική φόρμουλα που περιέχει πρόσθετη φροντίδα για τα ινώδη υφάσματα, οι κάψουλες Ariel εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύση. Απολαύστε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν στα ρούχα σας με το Ariel All in 1 Pods Extra Fiber Care.
Τιμή 11,80 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods lenor color 40τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες All in 1 Pods Lenor Color 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα χρώματα τους. Αφήνουν μια μοναδική μυρωδιά Lenor που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες τώρα και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!
Τιμή 13,36 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods lenor unstoppables 2x13τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Lenor Unstoppables 2x13τεμ είναι η τέλεια επιλογή για άψογα καθαρά ρούχα. Με τη συνδυασμένη δύναμη του Ariel και των Lenor Unstoppables, τα ρούχα σας θα μυρίζουν απίστευτα φρέσκα και θα είναι πεντακάθαρα σε κάθε πλύση. Απλά ρίξτε μία κάψουλα στον πλυντήρα και αφήστε την να κάνει τη μαγεία της. Απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και φρεσκάδας που προσφέρουν οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Lenor Unstoppables!
Τιμή 11,91 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods original 10τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods original 10τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Η προηγμένη τεχνολογία των κάψουλων Ariel εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά. Αφήστε το Ariel να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 4,93 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods regular 2x55τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular 2x55τεμ είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά ρούχα που λάμπουν. Με την αξεπέραστη τεχνολογία της Ariel, τα ρούχα σας θα είναι πεντακάθαρα και μυρωδάτα με ελάχιστη προσπάθεια. Απλά ρίξτε μια κάψουλα στον πλυντήριο και αφήστε τη μαγεία της Ariel να κάνει τη δουλειά της. Αποκτήστε τις κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 37,40 €

Ariel υγρές κάψουλες πλυντηρίου ρούχων active 24τεμ

Τα Ariel Pods 24 4 σε 1 Active 566,4gr είναι το τέλειο προϊόν που θα κάνει τα ρούχα σας να λάμπουν από καθαριότητα. Με την ισχυρή σύνθεσή τους, τα Pods της Ariel διαλύονται άμεσα στο νερό, αφήνοντας πίσω τους ένα εκπληκτικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας με τα Ariel Pods!
Τιμή 10,08 €

Ariel υγρές κάψουλες πλυντηρίου ρούχων lenor unstoppables 12τεμ

Οι ARIEL PODS 12 με τα LENOR UNSTOPPABLES 258GR είναι η τέλεια επιλογή για έναν αποτελεσματικό καθαρισμό και ένα μοναδικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την εμπειρία πλυσίματος σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 5,46 €

Ariel υγρές κάψουλες πλυντηρίου ρούχων mountain spring 21τεμ

Τα Ariel Pods 21 All in 1 Ultra 455,7gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί την απόλυτη καθαριότητα στα ρούχα της. Με την εξαιρετική του σύνθεση, τα Pods της Ariel εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό, λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε πλύση. Αφήστε τα Ariel Pods να κάνουν τη δουλειά τους και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο ποδαράκι!
Τιμή 8,53 €

Ariel υγρές κάψουλες πλυντηρίου ρούχων original 34τεμ

Η Ariel υγρές κάψουλες all in 1 προσφέρουν εξαιρετική καθαριότητα και φρεσκάδα για τα ρούχα σας. Με τη συνδυασμένη δράση του απορρυπαντικού και των λευκαντικών, τα ρούχα σας θα είναι λαμπερά και απαλά σε κάθε πλύση. Αποκτήστε τα τώρα σε μοναδική τιμή και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με τις καψούλες Ariel all in 1.
Τιμή 12,19 €

Ariel υγρές κάψουλες πλυντηρίου ρούχων ultra 24τεμ

Τα ARIEL PODS 24 4 IN 1 ULTRA 616,8GR είναι η ιδανική επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, καθαρίζουν βαθιά και απομακρύνουν ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Η ειδική τους σύνθεση 4 σε 1 προσφέρει λάμψη, απαλότητα, φρεσκάδα και προστασία στα ρούχα σας. Απλά τοποθετήστε ένα pod στον πλυντήριο και απολαύστε άψογα αποτελέσματα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 10,08 €

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate 3σε1 45τεμ

Οι Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate 3σε1 45τεμ είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό! Με τη μοναδική τους σύνθεση, καθαρίζουν βαθιά και απομακρύνουν κάθε λεκέ από τα ρούχα σας. Ξεχάστε τον κόπο του μέτρημα και της μέτρησης του απορρυπαντικού, οι Skip ταμπλέτες κάνουν το πλύσιμο εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε τώρα τις Skip ταμπλέτες και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 13,46 €

Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr

Χάρη στα ειδικά συστατικά του, το αποσκληρυντικό Πλυντηρέξ, μαλακώνει το νερό εξουδετερώνοντας τα άλατα που φθείρουν τα ρούχα και το πλυντήριο.

Τιμή 5,68 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού