• Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate 3σε1 45τεμ Skip - 1
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate 3σε1 45τεμ Skip - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSkip

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate 3σε1 45τεμ

Οι Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate 3σε1 45τεμ είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό! Με τη μοναδική τους σύνθεση, καθαρίζουν βαθιά και απομακρύνουν κάθε λεκέ από τα ρούχα σας. Ξεχάστε τον κόπο του μέτρημα και της μέτρησης του απορρυπαντικού, οι Skip ταμπλέτες κάνουν το πλύσιμο εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε τώρα τις Skip ταμπλέτες και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο πάτημα!
38197
8720181204753
13,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods extra clean power 2x13τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods extra clean power 2x13τεμ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε απόλυτη καθαριότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε πλύση, ενώ η εύκολη χρήση τους τις καθιστά ιδανικές για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα τις Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods extra clean power και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο βήμα!
Τιμή 11,70 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods extra fiber care 2x13τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες All in 1 Pods Extra Fiber Care προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού και περιποίησης των ρούχων σας. Με ειδική φόρμουλα που περιέχει πρόσθετη φροντίδα για τα ινώδη υφάσματα, οι κάψουλες Ariel εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύση. Απολαύστε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν στα ρούχα σας με το Ariel All in 1 Pods Extra Fiber Care.
Τιμή 11,70 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one λεμόνι 71τεμ

Οι κάψουλες All In One της εταιρείας Fairy, με άρωμα λεμόνι, περιέχουν συμπυκνωμένη μορφή απορρυπαντικού και είναι εύκολες στη χρήση, απομακρύνοντας κάθε ίχνος λίπους ακόμα και τα πιο επίμονα ξηρά υπολείμματα φαγητών. Τοποθετήστε στην ειδική θήκη για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν η ταμπλέτα δεν χωράει στην θήκη, συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή του πλυντηρίου πιάτων ή το εγχειρίδιο χρήσης.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αποτελεσματικό το προϊόν και αξίζει τα χρήματά του.

Τιμή 18,20 €

Ariel υγρές κάψουλες πλυντηρίου ρούχων mountain spring 21τεμ

Τα Ariel Pods 21 All in 1 Ultra 455,7gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί την απόλυτη καθαριότητα στα ρούχα της. Με την εξαιρετική του σύνθεση, τα Pods της Ariel εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό, λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε πλύση. Αφήστε τα Ariel Pods να κάνουν τη δουλειά τους και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο ποδαράκι!
Τιμή 8,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και προστατευμένα. Με αυτήν τη μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διατηρείτε τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τώρα τη Fresh μεμβράνη τροφίμων και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,83 €

Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο aegyptus 250ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,27 €

Μετέωρα ξύδι λευκό 3x400ml

Το λευκό ξίδι της εταιρίας Μετέωρα αποτελεί προιόν οξικής ζύμωσης οινών που προήλθε από αλκοολική ζύμωση από ελληνικά σταφύλια.

Τιμή 1,83 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων μπλε 1,5lt

Το Dettol Απολυμαντικό ρούχων εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων ακόμα και σε πλύσεις με κρύο νερό ή σύντομες πλύσεις. Χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι κατά το ξέβγαλμα. Απολυμαίνει τα ρούχα και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες των ρούχων. Συνιστάται ιδιαίτερα για υφάσματα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα όπως εσώρουχα, κάλτσες, μωρουδιακά, αθλητικές φόρμες, πυτζάμες, νυχτικά.

Τιμή 5,48 €

Κύκλωψ σκούπα σκληρή χαλιών

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,71 €