• Badedas αφρόλουτρο beach karma 250ml Badedas - 1
  • Badedas αφρόλουτρο beach karma 250ml Badedas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBadedas

Badedas αφρόλουτρο beach karma 250ml

Αφρόλουτρο Beach Karma 250ml από την Badedas - Ζήστε την αίσθηση της παραλίας στο σπίτι σας με το Badedas αφρόλουτρο Beach Karma 250ml. Αφεθείτε στο αρωματικό μείγμα των αιθέριων ελαίων και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Αφήστε το άρωμα της παραλίας να σας συνοδεύει και να σας ανεβάζει τη διάθεση, ενώ η μαλακτική του φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Badedas αφρόλουτρο Beach Karma 250ml τώρα και απολαύσ
36838
8710847985195
1,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ COOL MOVE 750ml

Το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ COOL MOVE 750ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την καθημερινή σας περιποίηση. Με τη δροσερή του φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αφήστε το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ COOL MOVE 750ml να σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 2,69 €

Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml

Το Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml είναι η απόλυτη απόλαυση για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική του φόρμουλα με απαλό άρωμα sweet dahlia θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένης αίσθησης και χαλάρωσης. Αφήστε τον εαυτό σας να ενυδατωθεί βαθιά και να αποκτήσει μια μεταξένια αίσθηση που θα κάνει το δέρμα σας λαμπερό και απαλό. Αποκτήστε το Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώ?
Τιμή 3,02 €

Fa αφρόλουτρο pink jasmine 750ml

Το Fa αφρόλουτρο Pink Jasmine 750ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και ευχάριστη εμπειρία λουσίματος. Η μοναδική αρωματική του σύνθεση με το άρωμα του ροζ γιασεμιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευεξίας. Αφήστε το αφρόλουτρο Fa να αγκαλιάσει το δέρμα σας και να το αφήσει απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ευεξίας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Fa αφρόλουτρο Pink Jasmine.
Τιμή 3,03 €

Tesori αφρόλουτρο fiore del dragone 500ml

BATH CREAM DRAGON FLOWER Dragon Flower and Pitaya 500 ml Ένα τροπικό φυτό σπάνιας ομορφιάς, τα θαυμάσια λευκά του λουλούδια εκπέμπουν ένα έντονο και μαγικό άρωμα. Βυθιστείτε στο εντυπωσιακό άρωμα του Λουλουδιού Δράκου και παραδώστε το μυστηριώδες και προκλητικό άρωμα του. Διαμορφώνεται με εκχυλίσματα Pitaya (ο Pitaya είναι ο καρπός του Δράκου), γνωστός για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και κάποτε θεωρούμενο ως το ελιξίριο της μακράς ζωής στην αρχαία Κίνα. Ένα μυστήριο και ανησυχητικό άρωμα, που γεννήθηκε από τέσσερα διαφορετικά είδη αρώματος. το βερίκοκο και το αμύγδαλο γλυκόξινο συνδυασμό η πολύτιμη και έντονη πολυτέλεια της Sambc Jasmine, η αισθησιακή έκκληση του μόσχου και του σανταλόξυλου, η υπνωτική γοητεία της βανίλιας και της κεχριμπαριού. Product: Bath Cream Fragrance: flower of the Dragon Skin: normal Skin Characteristics: silicon freeParaben-freewithout Mineral Oilswithout Coloring

Τιμή 4,12 €

Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml

Το Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία λουσίματος. Η φόρμουλα του με φυσικό έλαιο καρύδας θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η απίστευτη μυρωδιά του θα σας ταξιδέψει σε τροπικά μέρη. Αφεθείτε στην αίσθηση της φρεσκάδας και της ευεξίας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml.
Τιμή 1,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless καθαριστικό πατώματος με κεράσι 1lt

Ο βοηθός της νοικοκυράς για κάθε επιφάνεια. Καθαρίζουν και αρωματίζουν διακριτικά για λάτρα ή για σφουγγάρισμα. Με άρωμα κεράσι, συσκευασία 1Lt με πρακτικό καπάκι.

Τιμή 1,27 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 56μεζ 1,25lt θα σας κάνει να νιώσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της άνεσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το πλύσιμό σας. Η μοναδική του σύνθεση θα αφήσει τα ρούχα σας μαλακά και με απαλή αίσθηση, ενώ η μοναδική αρωματική του νότα θα σας συναρπάσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα κάθε φορά που τα φοράτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία πλύσης που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,55 €

Ρούμελης παστέλι με σουσάμι & μέλι 70gr

Το παστέλι Ρούμελης με σουσάμι και μέλι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα αυθεντικό και νόστιμο γλύκισμα που συνδυάζει το νόστιμο σουσάμι με την γλυκύτητα του μελιού. Αυτό το παραδοσιακό ελληνικό γλυκό είναι δημοφιλές για την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία του.

Τιμή 0,87 €

Κύκλωψ σκούπα χαλιών με ξύστρα Νο107

Η σκούπα χαλιών Κύκλωψ Νο107 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και περιποιημένο. Με την ενσωματωμένη ξύστρα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και τις πιο επίμονες λεκέδες από τα χαλιά σας, ενώ η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα θα αφήσει τα χαλιά σας ανανεωμένα και λαμπερά. Μην αφήνετε την βρωμιά να κυριαρχεί στον χώρο σας, επενδύστε στην σκούπα Κύκλωψ Νο107 και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χ?
Τιμή 1,76 €

Sidirela αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Ανακαλύψτε τον αποχνουδωτή ρολό Sidirela με το ανταλλακτικό της εταιρίας Sidirela και απολαύστε απόλυτη άνεση και πρακτικότητα στο μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sidirela, ο αποχνουδωτής ρολό θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας ρουτίνας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 1,52 €