• Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 1
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 2
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 3
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 4
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 5
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 6
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 1
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 2
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 3
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 4
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 5
  • Amita χυμός με βύσσινο 1lt Amita - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAmita

Amita χυμός με βύσσινο 1lt

Απογειώστε τη γεύση σας με τον αναζωογονητικό χυμό Amita βύσσινο 1lt. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των βύσσινων σε κάθε γουλιά. Ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με τον Amita χυμό!
24715
5201005001466
1,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100ml
Ενέργεια 257kJ/60kcal
Λιπαρά 0g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 14,8g
εκ των οποίων σάκχαρα 14,4g
Πρωτεΐνες 0,1g
Αλάτι 0,03g
Συστατικά
Νερό, χυμός βύσσινου από συμπυκνωμένο χυμό (20%), σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, ζάχαρη, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, αρωματικές ύλες, χωρίς συντηριτικά.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείστε σε δροσερό και σκειρο μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
COCA COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε., Λ. Κηφισίας 60, 15125, Μαρούσι, Αθήνα. Τηλ.: 210 6381700, Τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών: 800 11 55 801.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένους χυμούς μήλου και πορτοκαλιού και πολτό βερίκοκου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,50 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt

Αφράτος και φρέσκος συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt από την Arion food. Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για πρωινό ξύπνημα ή ως αναζωογονητικό ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τον Arion food συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 5lt τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φυσικού χυμού πορτοκαλιού σε κάθε σταγόνα.
Τιμή 18,79 €

Ρέα χυμός ροδάκινο 1lt

Απολαύστε τη φρεσκάδα και την εξωτική γεύση του ροδάκινου με τον ρέα χυμό ροδάκινο 1lt. Μια απόλαυση γεμάτη βιταμίνες και αρώματα που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των φρούτων. Απολαύστε τον όπως είναι ή προσθέστε τον σε κοκτέιλς και smoothies για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τον ρέα χυμό ροδάκινο 1lt τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της φρεσκάδας!
Τιμή 1,11 €

Arion food χυμός νέκταρ με 3 φρούτα 1lt

Απολαύστε τον απίστευτα γευστικό χυμό νέκταρ με 3 φρούτα 1lt από την Arion food και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Με φρέσκα φρούτα και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτός ο χυμός θα σας απογειώσει με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του σε κάθε ποτήρι!
Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Όλυμπος ταχίνι φυσικό 300gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπορείτε να το αλλείψετε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας) ή να το χρησιμοποιήσετε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,38 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό λαχανί 500ml 8,5x13cm

Ανανεωτικό, λαμπερό και πρωτότυπο, το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με χωρητικότητα 500ml και διαστάσεις 8,5x13cm, αυτό το λαχανί ποτήρι είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και μοναδικότητα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει!
Τιμή 0,96 €

Royal γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 410gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,25 €

Χαρά υγρό καθαριστικό spray τζαμιών 750ml

Το καθαριστικό spray τζαμιών της εταιρείας Χαρά, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 1,34 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με καλαμπόκι 120gr

Οι Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με καλαμπόκι 120gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την τραγανή υφή τους και την εκλεκτή γεύση του καλαμποκιού, θα σας καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα, ή ακόμα και μόνα τους ως γρήγορο σνακ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,78 €