• Endless professional economy χαρτί υγείας 2φυλλο 40x67gr Endless - 1
  • Endless professional economy χαρτί υγείας 2φυλλο 40x67gr Endless - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χαρτί υγείας professional economy 2φυλλο 40x67gr

Το Endless professional economy χαρτί υγείας 2φυλλο 40x67gr της Endless εταιρίας είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει, θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του!
13440
5202995009609
11,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Softcare χαρτί υγείας economy 10x60gr

Softcare χαρτί υγείας economy 10x60gr από την εταιρία Softcare είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες υγιεινής. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει τη μέγιστη αίσθηση άνεσης και καθαριότητας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Softcare χαρτί υγείας economy 10x60gr τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 3,37 €

Maxi χαρτί υγείας αυτόματης μηχανής 6x600gr

Το Maxi χαρτί υγείας αυτόματης μηχανής 6x600gr είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια άνετη και υγιεινή εμπειρία. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Maxi χαρτί υγείας τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας κάθε μέρα.
Τιμή 11,52 €

Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ

Το Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ αναφέρεται σε πακέτο χαρτικού υγείας το οποίο περιέχει 10 ρολλά χαρτικού υγείας. Το κάθε ρολλό έχει 4 φύλλα και το βάρος του χαρτικού υγείας είναι 95 γραμμάρια.

Τιμή 3,29 €

Happy sun χαρτί υγείας 3φυλλο 10x95gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 95gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 2,71 €

Gama χαρτί υγείας 3φυλλο 10x75gr

Η Gama χαρτί υγείας ρολό 3φύλλο 10x75gr είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα που προσφέρει, θα αισθάνεστε άνετα και φρέσκοι κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε 8 τεμάχια δώρο από την εταιρία μας και να απολαύσετε την αίσθηση της πολυτέλειας σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το Gama χαρτί υγείας να φροντίσει για τις ανάγκες σας με στυλ και ευχαρίστηση.
Τιμή 2,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία cardamomo 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα cardamomo σε συσκευασία των 1 λίτρου αποτελεί μια πολυτελή επιλογή για την καθημερινή σας φροντίδα. Η ειδική αντλία διευκολύνει τη χρήση, προσφέροντας άνεση και βολικότητα, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα.

Τιμή 1,09 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus maxi night 10τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €

RiceUp ρυζογκοφρέτες ολικής με 7 σούπερ σπόρους 120gr

Ρυζογκοφρέτες με μόνο 26 θερμίδες ανά γκοφρέτα με λιγότερο από 3% λιπαρά. Χωρίς τεχνητά χρώματα και γεύσεις, χωρίς συντηρητικά. Ελεύθερες γλουτένης, σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών, λακτόζης και αυγών. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Τιμή 0,88 €