• Uniglass ossa καράφα γυάλινη 250ml 65125 Uniglass - 1
  • Uniglass ossa καράφα γυάλινη 250ml 65125 Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass ossa καράφα γυάλινη 250ml 65125

Η Uniglass ossa καράφα γυάλινη 250ml 65125 της εταιρίας Uniglass είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την κομψότητα και την ποιότητά του. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Η καράφα αυτή θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στην τραπεζαρία σας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την Uniglass ossa καράφα γυάλινη 250ml 65125 και απολαύστε τα ποτά σας με στυλ
19089
4820163880198
1,19 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass oxford σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 25,5cl 12τεμ 53070

Τα γυάλινα ουίσκι της Uniglass είναι ιδανικά για κάθε λάτρη του ποτού. Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα ποτήρια αυτά θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας κάθε φορά που θα απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ουίσκι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια και την κομψότητα που προσφέρουν στην στιγμή σας.
Τιμή 14,31 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα νερού 27,5cl 12τεμ 91100

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Με χωρητικότητα 27,5cl, αυτά τα ποτήρια προσφέρουν υψηλή ποιότητα και αισθητική στο τραπέζι σας. Κομψά και λειτουργικά, θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνακα!
Τιμή 8,82 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου ή λικέρ 17cl 12τεμ 95101

Το σετ ποτήρια γυάλινα Uniglass classico είναι ιδανικό για σερβίρισμα ούζου ή λικέρ. Με χωρητικότητα 17cl και ποιοτική κατασκευή από την εταιρία Uniglass, αυτά τα ποτήρια θα προσδώσουν ένα ιδιαίτερο στυλ στην στήσιμο του τραπεζιού σας. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ποτά με την αίσθηση της πολυτέλειας που προσφέρουν αυτά τα πολύ κομψά ποτήρια.
Τιμή 10,04 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 42cl 12τεμ 53177

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Marocco σετ 12 τεμαχίων θα σας εντυπωσιάσουν με το κομψό και μοντέρνο design τους. Με χωρητικότητα 42cl, είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, προσφέρουν αντοχή και αισθητική σε κάθε σας γεύμα. Απογειώστε την τραπεζική σας εμπειρία με τα ποτήρια Uniglass Marocco!
Τιμή 15,19 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα κρασιού 14cl 12τεμ 54047

Το σετ ποτηριών γυάλινων κρασιού Uniglass Marocco είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού. Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, αυτά τα ποτήρια θα δώσουν στο τραπέζι σας μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για καθημερινή χρήση. Απολαύστε το αγαπημένο σας κρασί με στυλ και κομψότητα με αυτά τα υπέροχα ποτήρια Uniglass Marocco.
Τιμή 8,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,79 €

Sanitas αλουμινόχαρτο 30m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 4,01 €

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ

Οι απλοί οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι ιδανικοί για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου σας, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στο καθάρισμα της επιδερμίδας σας χάρη στη μεγάλη επιφάνειά τους!

Τιμή 1,95 €