• BUONO ΚΑΠΑΡΗ 5kg. - (ΔΟΧΕΙΟ)
  • BUONO ΚΑΠΑΡΗ 5kg. - (ΔΟΧΕΙΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBuono

Buono κάπαρη 5kg

49371
5204011002342
29,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλμωπία πάπρικα πικάντικη από το χωριό 300gr

Η Αλμωπία πάπρικα πικάντικη 300gr από το χωριό είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε την πικάντικη γεύση της πάπρικας που προέρχεται από την περιοχή της Αλμωπίας και ανακαλύψτε την αυθεντικότητα του χωριού σε κάθε δείγμα. Αποκτήστε την Αλμωπία πάπρικα πικάντικη 300gr τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 3,53 €

Μπαρμπα γιάννης αγγουράκια άνθος βάζο 105gr

Το Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια άνθος σε βάζο 105gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντολάπι. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα σας ταξιδέψει στην Μεσογειακή κουζίνα με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και μόνα τους ως ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Τιμή 1,33 €

Μπαρμπα Γιάννης άλειμμα ψητής μελιτζάνας 480gr

Άλειμμα της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χρησιμοποιείται κυρίως ως ορεκτικό, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και ως συστατικό ενός σάντουιτς.

Τιμή 2,97 €

Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια του αγρού 670gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια με Σουσάμι είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,74 €

Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ

Τα Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ d 08411 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευκολία στη χρήση, αυτά τα μανταλάκια θα γίνουν ο αναντικατάστατος βοηθός σας σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας Tns μανταλάκια σιλικόνης σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στιλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,00 €

Φτερο ξεσκονισματος μαγνητικο

Το φτερό ξεσκονίσματος με μαγνητική ιδιότητα είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει το σπίτι της να λάμπει. Με τη μοναδική του τεχνολογία, απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη από κάθε επιφάνεια, ενώ η μαγνητική έλξη του εξασφαλίζει ότι καμία σκόνη δεν θα μείνει πίσω. Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη στο σπίτι σας με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο!
Τιμή 1,11 €

Mentos τσιχλοκαραμέλες fanta 37,5gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με τις Mentos τσιχλοκαραμέλες Fanta 37,5gr. Ένα αναζωογονητικό μείγμα γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και φρεσκάδα. Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις των Mentos τσιχλοκαραμέλων Fanta και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 0,63 €

Κύκλωψ κρεμάστρα πλαστική 6τεμ

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, ένα υλικό ελαφρύ που συνήθως χρησιμοποιείται για μπλούζες, φορέματα, πουκάμισα και άλλα.

Τιμή 1,77 €