• Douwe egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr Doowe Egberts - 1
  • Douwe egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr Doowe Egberts - 2
  • Douwe egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr Doowe Egberts - 1
  • Douwe egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr Doowe Egberts - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDoowe Egberts

Douwe egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr

Ζωηρός και αρωματικός, ο Douwe Egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία καφέ. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε έναν γρήγορο και ευχάριστο καφέ όπου και αν βρίσκεστε. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων που σας προσφέρει ο Douwe Egberts espresso καφές.
15445
8711000442043
15,94 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nescafe gold hazelnut latte στιγμιαίος καφές 8x17gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Nescafe gold hazelnut latte, τον απόλυτο συνδυασμό από λεπτόρευστο καφέ, γλυκιά καρύδα και αρωματική φουντούκι. Με την ευκολία του στιγμιαίου καφέ, απολαύστε την πολυτέλεια του καφέ στο σπίτι σας κάθε φορά που θέλετε. Αφεθείτε στην απόλαυση και απογειώστε την καθημερινότητά σας με μια κούπα Nescafe gold hazelnut latte.
Τιμή 4,48 €

Nescafe στιγμιαίος καφές black roast 95gr

Ζωηρός και αρωματικός, ο Nescafe στιγμιαίος καφές black roast 95gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ενέργεια. Απολαύστε τον μοναδικό του χαρακτήρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με κάθε φλυτζάνι. Αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά και αφεθείτε στη μαγεία του καφέ Nescafe black roast!
Τιμή 5,99 €

Nescafe gold iced cappuccino στιγμιαίος καφές 7x15,5gr

Ο δροσιστικός καφές Nescafé GOLD Iced Cappuccino είναι φτιαγμένος για να τον απολαμβάνετε παγωμένο.

Προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά για έναν απολαυστικό καφέ με γευστικό αφρόγαλα.

Η συσκευασία περιέχει 7 φακελάκια.

Τιμή 4,40 €

Jacobs στιγμιαίος καφές 95gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τον JACOBS ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ 95gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ). Με την πλούσια γεύση και το άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας με ένα φλιτζάνι από τον JACOBS και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία καφέ.
Τιμή 5,07 €

Jacobs στιγμιαίος καφές gold 95gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του JACOBS ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΚΑΦΕΣ 95gr. - (GOLD) (ΓΥΑΛΙΝΟ) και αφήστε το άρωμά του να σας ταξιδέψει. Με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων κόκκων καφέ και την προσεγμένη διαδικασία ψησίματος, αυτός ο καφές θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Απολαύστε τον κάθε πρωί για ένα ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια και απόλαυση.
Τιμή 4,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Snickers σοκολάτα 50gr

Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με μαλακό νουγκά, καραμέλα και φιστίκια. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Τιμή 0,57 €

Σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική ανάγκη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση και να σας παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με άνεση και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,80 €

AIM οδοντόκρεμα white now ice cool 75ml

Η AIM White NOW Ice Cool με τη White Correct technology σας χαρίζει άμεσα, 1 τόνο λευκότερα δόντια*. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

Με φθόριο και με δροσερή γεύση φρεσκάδας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,27 €

Schogetten σοκολάτα black & white 100gr

Η Schogetten σοκολάτα black & white 100gr είναι το τέλειο γλυκό για όσους αγαπούν τη σοκολάτα. Με το μοναδικό της συνδυασμό γεύσεων μαύρης και λευκής σοκολάτας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Schogetten σοκολάτα black & white 100gr σήμερα!
Τιμή 1,70 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 4τεμ

Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Gillette Fusion5 διαθέτουν 5 λεπίδες κατά της τριβής για απίστευτα απαλό ξύρισμα. Η λεπίδα ακριβείας στο πίσω μέρος είναι ιδανική για τις δύσκολες περιοχές και το styling συγκεκριμένων σημείων του προσώπου. Η λιπαντική ταινία ξεθωριάζει για να σας δείξει ότι πλέον δεν απολαμβάνετε το βέλτιστο ξύρισμα. Μια ανταλλακτική λεπίδα ξυριστικής μηχανής αντιστοιχεί σε έως και έναν μήνα ξυρίσματος. Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Fusion5 ταιριάζουν σε όλες τις ξυριστικές μηχανές Fusion5 & Fusion5 Power. Μέχρι πρότινος ονομάζονταν Gillette Fusion.

Τιμή 15,22 €