• Sani lady sensitive No5 σερβιέτες ακράτειας 20τεμ Sani - 1
  • Sani lady sensitive No5 σερβιέτες ακράτειας 20τεμ Sani - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSani

Sani lady sensitive No5 σερβιέτες ακράτειας 20τεμ

Οι Sani lady sensitive No5 σερβιέτες ακράτειας 20τεμ της εταιρίας Sani σας προσφέρουν την απόλυτη προστασία και άνεση κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, αυτές οι σερβιέτες είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται φρέσκια και ασφαλής όλη μέρα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης προστασίας κάθε στιγμή.
17528
5201263208706
5,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Always σερβιέτες duo normal 20τεμ

Το ALWAYS ULTRA DUO PACK (20τεμ.) - (NORMAL) είναι η ιδανική επιλογή για να νιώθετε προστατευμένες κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτά τα προϊόντα θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια όλη μέρα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια άνετη και ασφαλή εμπειρία κάθε μέρα.
Τιμή 2,82 €

Always extra protect long plus σερβιετάκια 24τεμ

Τα Always extra protect long plus σερβιετάκια 24τεμ είναι η ιδανική επιλογή για προστασία και άνεση κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Always, μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένες όλη την ημέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της άνεσης και της ασφάλειας που σας προσφέρουν τα Always extra protect long plus σερβιετάκια 24τεμ.
Τιμή 2,23 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus maxi night 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,58 €

Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Ultra Normal από την εταιρεία Always, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

με Φτερά

Ποσότητα: 18τμχ

Τιμή 2,82 €

Proson Emi Lady σερβιέτες extra 10τεμ

Η PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΡΑ EXTRA 10TEM είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της και την ποιότητα κατασκευής, η σερβίρερα αυτή θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας φιλοξενία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διακρίνει και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο λειτουργική και ευχάριστη.
Τιμή 2,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Uncle ben's ρύζι parboiled 10' 500gr

Σπυρωτό & μακρύκοκκο ρύζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό σε διάφορες συνταγές. Ταιριάζει ιδανικά με κρέας, ψάρι, κοτόπουλο και γαρίδες.

Χωρίς γλουτένη.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 3,69 €

Nava misty πινέλο σιλικόνης 26cm

Πινέλο επάλειψης κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή και πρακτική οπή στην άκρη του για να το κρεμάτε. Είναι κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 2,32 €

Μπωλάκι πλαστικό στρόγγυλο λευκό Φ12x5,5cm 04-328

Το μπωλάκι PC στρογγυλό φ12x5,5cm λευκό 04-328 είναι ο τέλειος σύντροφος για το γραφείο σας. Με το μοντέρνο του design και τις λειτουργικές του δυνατότητες, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στιλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!

Τιμή 1,56 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 3τεμ 30gr

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, και σίδηρο σε συνδυασμό με την εύπεπτη φύση του, προσφέρουν στον καταναλωτή ένα θρεπτικότατο κολατσιό για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Τιμή 0,48 €