• Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml  - 1
  • Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml  - 1

Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να απολαύσετε μια αίσθηση δροσιάς κάθε φορά που τα λουστράρετε. Η φρέσκια μυρωδιά της μέντας θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ενεργητικοί όλη μέρα. Απλά εφαρμόστε το σαμπουάν, κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε για να απολαύσετε μαλλιά που ανανεώνονται και λάμπουν υγιή. Αποκτήστε το Wash & Go σαμ?
36591
8008970053134
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mil-Mil σαμπουάν neutro con miele 1000ml

Το Mil-Mil σαμπουάν neutro με μέλι 1000ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με μέλι θα δώσει στα μαλλιά σας απαλότητα και λάμψη, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει και θα τα ενυδατώσει βαθιά. Αποκτήστε το Mil-Mil σαμπουάν neutro με μέλι τώρα και αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν!
Τιμή 2,07 €

TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ PROTECT & REPAIR 400ml

Το TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ PROTECT & REPAIR 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατέψετε και να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας εντυπωσιακή λάμψη και απαλότητα. Αφήστε τα μαλλιά σας αναζωογονημένα και υγιή με το TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ PROTECT & REPAIR 400ml.
Τιμή 2,56 €

Head & shoulders σαμπουάν tea tree 360ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν tea tree 360ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική σύνθεσή του με έλαιο tea tree αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής σας, αφήνοντας τα μαλλιά σας ανανεωμένα και ενυδατωμένα. Αποκτήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Head & Shoulders σαμπουάν tea tree 360ml. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 3,79 €

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €

Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 750ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για αναζωογόνηση & λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Πρωτεΐνη Σιταριού για την ενίσχυση της δομής της τρίχας και προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Μακο φαβα κιτρινη 500gr,

Η Μακο φαβα κιτρινη 500gr είναι το τέλειο προϊόν για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα, αυτή η φαβά θα σας κάνει να ανακαλύψετε νέες γεύσεις και να απολαύσετε υγιεινά γεύματα. Αποκτήστε τη Μακο φαβα κιτρινη 500gr σήμερα και αναβαθμίστε τη διατροφή σας!
Τιμή 1,25 €

Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250γρ είναι ένα γευστικό γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτά τα γκοφρετάκια παρέχουν μια νόστιμη απόλαυση με την εντατική γεύση του κακάο.

Τιμή 1,39 €

Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες talco 1lt

Το Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες talco 1lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο άνδρα που θέλει να νιώθει φρέσκος και ανανεωμένος κάθε μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του που περιέχει αρωματικές νότες από πεύκο και άλλα φυσικά συστατικά, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αναζωογόνησης. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και ευεξίας!
Τιμή 3,24 €