• Head & shoulders σαμπουάν tea tree 360ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders σαμπουάν tea tree 360ml Head & Shoulders - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν tea tree 360ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν tea tree 360ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική σύνθεσή του με έλαιο tea tree αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής σας, αφήνοντας τα μαλλιά σας ανανεωμένα και ενυδατωμένα. Αποκτήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Head & Shoulders σαμπουάν tea tree 360ml. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα!
36215
8001090496669
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss σαμπουάν ultimate color 400ml

Σαμπουάν Επανόρθωσης και Προστασίας Gliss Colour Perfector για ορατή επανόρθωση και εντυπωσιακή λάμψη που διαρκεί. Προστατεύει το χρώμα για έως 40 λουσίματα.

90% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE

Τιμή 3,10 €

Antica erboristeria σαμπουάν με χαμομήλι 250ml

Το Antica erboristeria σαμπουάν με χαμομήλι 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή του με χαμομήλι θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας, ενώ θα τα προστατεύσει από την καθημερινή φθορά. Αφήστε το Antica erboristeria σαμπουάν να σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα!
Τιμή 2,07 €

Gliss σαμπουάν aqua revive 400ml

Το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και ομορφιάς με το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE!
Τιμή 3,10 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό anti hairfall για αδύναμα μαλλιά 360ml

Το ULTREX για αδύναμα μαλλιά έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει δύναμη και αντοχή σε κάθε τρίχα. Με μια πλούσια σύνθεση που περιέχει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, αυτό το σαμπουάν αναζωογονεί τα αδύναμα, κουρασμένα μαλλιά, παρέχοντας τους την αναγκαία περιποίηση.

Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία κουρκουμάς βάζο 35gr

Κουρκουμάς της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.

Τιμή 1,22 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €

HF αρωματικό κερί βανίλια & σοκολάτα 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF με άρωμα σοκολάτας και βανίλιας Μαδαγασκάρης σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Thrace group ποτήρι freddo διάφανο 300ml 50τεμ

Το διαφανές ποτήρι freddo 300ml της εταιρίας Thrace group είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας κρύο ρόφημα με στυλ και άνεση. Κάντε την κάθε σας πόση απολαυστική και δροσιστική με αυτά τα ποιοτικά ποτήρια που θα σας κερδίσουν με την αισθητική τους και την αντοχή τους. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 1,50 €