• Head & shoulders σαμπουάν menthol 300ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders σαμπουάν menthol 300ml Head & Shoulders - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν μενθόλη 300ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν με μέντα 300ml θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η μοναδική του φόρμουλα με μέντα θα αφήσει τα μαλλιά σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά, ενώ θα προστατεύσει το τριχωτό σας από την πιτυρίδα και την ξηρότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε όμορφα και υγιή μαλλιά κάθε μέρα.
30289
4084500030039
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Parfum, Piroctone Olamine, Menthol, Sodium Benzoate, Dimethiconol, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Trideceth-10, Hexyl Cinnamal, Linalool, Sodium Salicylate, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, CI 42090, CI 17200.
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα σαμπουάν σε υγρά μαλλιά. Κάντε αφρό και ξεπλύνετε καλά.
Επαναλάβετε αν είναι απαραίτητο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεβγάλτε καλά με νερό.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, Τηλ. καταναλωτών: 800 11 23000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elvive σαμπουάν extraordinary oil jojoba 700ml

Το Elvive shampoo 700ml extraordinary oil jojoba είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφη και λαμπερή. Η μοναδική του φόρμουλα με jojoba θα δώσει στα μαλλιά σας την ενυδάτωση που χρειάζονται, ενώ η μυρωδιά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μαλλιά υγιή και λαμπερά κάθε μέρα.
Τιμή 5,36 €

Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το δέρμα σας και να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει θαλάσσια ορυκτά, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις καθημερινές βλάβες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 1,92 €

Head & shoulders σαμπουάν υπέρτατος όγκος 360ml

Ανακαλύψτε το νέο Head & Shoulders σαμπουάν supreme volume 360ml και αποκτήστε πλούσιο όγκο στα μαλλιά σας. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα σας χαρίσει αίσθηση ελαφριάς και φρεσκάδας, ενώ θα δώσει στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα ονειρευόσασταν. Ανακαλύψτε το μυστικό για όμορφα και υγιή μαλλιά και αφεθείτε στην εμπειρία της Head & Shoulders.
Τιμή 3,53 €

Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να απολαύσετε μια αίσθηση δροσιάς κάθε φορά που τα λουστράρετε. Η φρέσκια μυρωδιά της μέντας θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ενεργητικοί όλη μέρα. Απλά εφαρμόστε το σαμπουάν, κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε για να απολαύσετε μαλλιά που ανανεώνονται και λάμπουν υγιή. Αποκτήστε το Wash & Go σαμ?
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πλυντηρίου πιάτων platinum gel λεμόνι 600ml

Το Fairy Platinum Gel υγρό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 600ml είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που αναζητάτε λύση για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η συναρπαστική μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ η ισχυρή φόρμουλα του Fairy Platinum Gel θα αφήσει τα πιάτα σας λαμπερά και απαλά στην αφή. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόλαυση των αγαπημένων σας γευμάτων - επιλέξτε το Fairy Platinum Gel για αποτελέσματα που ξ
Τιμή 5,40 €

Bref μπλοκ WC power active pine 2x50ml

Ανανεωτικό άρωμα πεύκου για μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Η τεχνολογία μας εξαλείφει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας pine 2x50ml για μια αποτελεσματική και αρωματική εμπειρία στην κάθε χρήση.
Τιμή 2,36 €

Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιου πλαστικο 50τεμ

Η Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και εργονομικό σχεδιασμό, αυτή η πιαστρα είναι ο ιδανικός σύντροφος στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι. Με την Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ, η τάξη και η οργάνωση των εγγράφων σας θα γίνει παιχνιδάκι! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει.
Τιμή 3,71 €

Arion food φασόλια γίγαντες 500gr

Τα φασόλια γίγαντες 500gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και φρέσκο ​​γεύση, αυτά τα φασόλια θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σούπες ή ως παρελκόμενο σε κυρίως πιάτα. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 2,63 €