• Head & shoulders σαμπουάν menthol 650ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders σαμπουάν menthol 650ml Head & Shoulders - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν μενθόλη 650ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν με μέντα 650ml είναι η ιδανική επιλογή για να αποκτήσετε ένα φρέσκο και δροσερό αίσθημα καθώς φροντίζετε τα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή του με μέντα θα σας χαρίσει μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά, λαμπερά και ελεύθερα από πιτυρίδα με το Head & Shoulders σαμπουάν με μέντα 650ml. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που το χ
16389
8001090197023
5,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό dry scalp κατά της ξηροδερμία 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν και Conditioner Κατά της ξηροδερμίας Kαταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα για προστασία που διαρκεί και καθαρίζει τα μαλλιά Θρέφει την ξηρή επιδερμίδα και μειώνει τις νιφάδες.

Τιμή 3,21 €

Got2b ξηρό σαμπουάν volume 200ml

Το Got2b ξηρό σαμπουάν volume 200ml της εταιρίας Got2B είναι το μυστικό για άμεσο όγκο και ανανέωση των μαλλιών σας. Με μια μόνο εφαρμογή, τα μαλλιά σας αποκτούν άμεσα όγκο και υφή, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί όλη μέρα. Ανακαλύψτε το μυστικό των λαμπερών και ζωηρών μαλλιών με το Got2b ξηρό σαμπουάν volume 200ml!
Τιμή 3,43 €

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €

Batiste dry shampoo fresh 200ml

Το Batiste dry shampoo fresh 200ml της εταιρίας Batiste είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας γρήγορα και εύκολα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τη λιπαρότητα και αφήνει τα μαλλιά σας φρέσκα και αναζωογονημένα. Αποκτήστε άμεσα αίσθηση καθαριότητας και ανανέωσης με το Batiste dry shampoo fresh 200ml!
Τιμή 3,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά κανέλα κεϋλάνης 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,16 €

Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg

Το Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική του σύνθεση από μπαχαρικά και μπόλικη γεύση, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας. Απολαύστε πιάτα γεμάτα γεύση και αρωματικά, με το Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg από την εταιρία Maggi.
Τιμή 12,30 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PILOT 750ml

Η απολαυστική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που προσφέρει το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PILOT 750ml θα σας κατακτήσει από την πρώτη χρήση. Απολαύστε την αίσθηση ενός ευχάριστου αφρού που αφήνει το δέρμα σας απαλό και δροσερό. Με μια μοναδική σύνθεση που περιποιείται την επιδερμίδα σας, το προϊόν αυτό θα γίνει η νέα αδυναμία σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,59 €

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €

Jannis μπάρα πρωτεΐνης με ξηρούς καρπούς χωρίς ζάχαρη 28gr

Η μπάρα πρωτεΐνης Jannis είναι η τέλεια επιλογή για να αναζωογονήσετε το σώμα σας μετά από μια δύσκολη προπόνηση. Με 28γρ ζάχαρης και ξηρούς καρπούς, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ανανέωση που του αξίζει!

Τιμή 0,75 €