• Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 22x29cm 3lt 20τεμ Giovanni - 1
  • Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 22x29cm 3lt 20τεμ Giovanni - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGiovanni

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 22x29cm 3lt 20τεμ

Οι σακούλες τροφίμων με zipper της Giovanni είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με διαστάσεις 22x29cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι πρακτικές και λειτουργικές. Με τον εύκολο και ασφαλή κλείσιμο με zipper, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες τροφίμων Giovanni και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην αποθήκευση τω?
20875
5204362007324
1,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper no2 22x29cm 3lt 20τεμ

Οι Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper no2 22x29cm 3lt 20τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή. Με την προσθήκη του κλειστού zipper, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια και να τα μεταφέρετε εύκολα. Η ποιότητα και η αντοχή τους είναι αξιοπιστίας Foodpack, κάνοντάς τα το ιδανικό εργαλείο για κάθε κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτές τις εξαιρετικές σακούλες τροφίμων και να διατηρήσετε
Τιμή 1,23 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ

Οι νέες σακούλες τροφίμων Alufix είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμά σας. Με μέγεθος 25x32cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κατάψυξη και αποθήκευση τροφίμων. Η συσκευασία περιέχει 40 τεμάχια, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αρκετές σακούλες για κάθε ανάγκη. Πρακτικές και ανθεκτικές, οι σακούλες Alufix είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κά?
Τιμή 0,79 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μεγάλες 28x43cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x43cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας. Με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμο υλικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 0,64 €

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 12,5x18cm 100τεμ

Αυτή η σακούλα τροφίμων με zipper 12,5x18cm 100τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Με την προηγμένη τεχνολογία του zipper, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Η πρακτική διάσταση 12,5x18cm της σακούλας είναι ιδανική για μικρά σνακ, φρούτα ή άλλα τρόφιμα που θέλετε να πάρετε μαζί σας. Αποκτήστε τώρα την ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper και απολαύστε την ευκολία και
Τιμή 4,33 €

Colorato σακούλες vacuum ζαγρέ 20x30cm 100τεμ

Οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 20x30cm 100τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα και αντοχή τους τις καθιστούν ιδανικές για κάθε χρήση στο σπίτι ή στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του στην καθημερινότητά σας.

Τιμή 21,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας λευκό τριαντάφυλλο & τσάι 55gr

Η στερεά block τουαλέτας Klinex με άρωμα λευκό τριαντάφυλλο & τσάι 55gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στο μπάνιο σας. Η υψηλής ποιότητας σύνθεσή του διαρκεί για πολλές ημέρες, εξασφαλίζοντας ένα αποτελεσματικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα. Αφήστε το άρωμα του λευκού τριαντάφυλλου & τσαγιού να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε το σήμερα και απολ
Τιμή 1,66 €

Vellis σφουγγάρια κουζίνας Νο1005

Τα Vellis σφουγγάρια κουζίνας Νο1005 είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την αποτελεσματική απορρόφηση των υγρών και των λιπών, τα Vellis σφουγγάρια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Μην αφήνετε τις λεκέδες και τη βρωμιά να σας ενοχλούν, επενδύστε στα Vellis σφουγγάρια κουζίνας Νο1005 και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 0,28 €

Monster ενεργειακό ποτό energy ultra 500ml

Κάποιοι άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Μόλις πάρουν αυτό που νόμιζαν ότι ήθελαν, θέλουν πάντα περισσότερα. Οι οδηγοί των ομάδων μας και τα Monster Girls δε διαφέρουν - μας το έλεγαν με υπονοούμενα τώρα τελευταία.Μας ζητούσαν ένα νέο ποτό Monster. Λίγο λιγότερο γλυκό, με πιο ελαφριά γεύση και μηδέν ζάχαρη, αλλά με μια γεμάτη δόση του ενεργειακού μας μείγματος Monster.Χωρίς αμφιβολία, το λευκό είναι το νέο μαύρο. Ορίστε! Monster Energy UltraΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΛΚΟΟΛΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ ΜΕ ΤΑΥΡΙΝΗ, ΚΑΦΕΪΝΗ, ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (Β2, Β3, Β6, Β12), ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ.ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΦΕΪΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΚΥΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ Η ΑΤΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΪΝΗ (32mg/100ml). ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΡΟΠΟ.ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΒΛΕΠΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ.

Τιμή 1,26 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball λεμόνι 15τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Powerball Calgonit προσφέρουν ισχυρή καθαριστική δράση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η  δράση μουλιάσματος του Powerball, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Με την ενισχυτική δράση Αλατιού και Ξεβγάλματος, απομακρύνονται τα υπολείμματα καθώς και τυχόν στίγματα ή λεπτά στρώματα λεκέδων, επιτυγχάνοντας έτσι αστραφτερή λάμψη. To Powerball μουλιάζει και μαλακώνει τους σκληρούς λεκέδες από τις τροφές ενώ το ισχυρό απορρυπαντικό απομακρύνει όλα τα υπολείμματα των τροφών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αποτελεσματικό το προϊόν και αξίζει τα χρήματά του.

Τιμή 3,77 €