• Sanitas smart σακούλες απορριμμάτων 80x110cm 10τεμ Sanitas - 1
  • Sanitas smart σακούλες απορριμμάτων 80x110cm 10τεμ Sanitas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas smart σακούλες απορριμμάτων 80x110cm 10τεμ

Οι Sanitas smart σακούλες απορριμμάτων 80x110cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τη μεγάλη διάστασή τους, είναι ο τέλειος σύμμαχος στον καθαρισμό του χώρου σας. Απορρίψτε τα απορρίμματα με άνεση και ασφάλεια, χωρίς να σκέφτεστε για την αντοχή της σακούλας. Αποκτήστε τις Sanitas smart σακούλες απορριμμάτων τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
36484
5201314021650
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Smart, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 1,01 €

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαθών σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με την Elpa Plast σακούλα φανελάκι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,04 €

Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεμόνι 65x70cm 60lt 10τεμ

Οι Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεμόνι 65x70cm 60lt 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ανθεκτική κατασκευή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και οργανωμένο. Αποκτήστε τώρα τις Wisetrade σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 0,89 €

Olympus σακούλες απορριμμάτων super γίγας 95x115cm 5τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων super γίγας 95x115cm 5τεμ της Olympus είναι η ιδανική λύση για τη συλλογή και την απόρριψη μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Με την ανθεκτική κατασκευή τους και το μεγάλο μέγεθος τους, εξασφαλίζουν την εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Αποκτήστε τις σακούλες Olympus τώρα και κάντε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη!
Τιμή 1,88 €

Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ

Οι Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα απορρίμματα σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε την αναταραχή να σας εμποδίσει - επιλέξτε τις Handy σακούλες απορριμμάτων για μια άνετη και οργανωμένη λύση!
Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy σπόγγος μπάνιου μασαζ

Ο σπόγγος μπάνιου μασάζ είναι ένα ειδικό είδος σπογγίστρας που σχεδιάστηκε για να παρέχει απαλό μασάζ στο δέρμα κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Αυτός ο τύπος σπογγίστρας έχει συνήθως μαλακές υφές και υλικά που προάγουν την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και την αίσθηση χαλάρωσης.

Τιμή 0,93 €

Παπαδοπούλου κριτσίνια με χαρούπι & χαρουπόμελο vegan 180gr

Κριτσίνια από παραδοσιακή συνταγή με χαρούπι & χαρουπόμελο.

Συνοδεύουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις αλλα τρώγονται και μόνα τους σαν σνακ, κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 1,97 €

Ο μπαξές τοματοπολτός 28-30% 140gr

Παραδοσιακός πελτές της εταιρείας Ο Μπαξές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,78 €

Haribo ζελεδάκια berries με γεύση βατόμουρο 100gr

Τα Haribo ζελεδάκια berries είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιέχει διάφορα φρούτα του δάσους, όπως φράουλες, μούρα και βατόμουρα. Έχουν μια μαλακή υφή και γεμίζουν το στόμα με γεύση φρούτων. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 γραμμάρια ζελεδάκια, ιδανικά για να τα απολαύσετε ως γλυκό σνακ ή σαν γλυκό κατάληλο για να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Απολαύστε τα Haribo ζελεδάκια berries και ανακαλύψτε τη γεύση τους!

Τιμή 1,12 €

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €