• Agrino ρύζι γλασσέ για σούπες και γλυκά 10kg Agrino - 1
  • Agrino ρύζι γλασσέ για σούπες και γλυκά 10kg Agrino - 2
  • Agrino ρύζι γλασσέ για σούπες και γλυκά 10kg Agrino - 1
  • Agrino ρύζι γλασσέ για σούπες και γλυκά 10kg Agrino - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino ρύζι γλασσέ για σούπες και γλυκά 10kg

Το Agrino ρύζι γλασσέ είναι η ιδανική επιλογή για σούπες και γλυκά. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του, θα κάνει τις δημιουργίες σας ακόμα πιο νόστιμες και λαχταριστές. Αποκτήστε τώρα το Agrino ρύζι γλασσέ 10kg και απολαύστε παραδοσιακές συνταγές με την ασφάλεια της εγγύησης ποιότητας της εταιρίας Agrino.
20917
5201502112719
24,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrino bistro ριζότο με σαφράν και κρόκο κοζάνης π,ο,π, 200gr

Ζήσε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Agrino bistro ριζότο με σαφράν και κρόκο κοζάνης π,ο,π, 200gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται από την εταιρία Agrino. Ανακαλύψτε τη μαγεία των αρωμάτων και δώστε μια ιδιαίτερη νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 3,80 €

Agrino ρύζι καστανό brown 500gr

Το Agrino ρύζι καστανό brown 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και τη θρεπτική του αξία, το Agrino ρύζι καστανό brown θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Απολαύστε το σε διάφορες συνταγές και απογειώστε τα γεύματά σας με αυτό το εκλεκτό προϊόν από την Agrino.
Τιμή 2,67 €

Master chef ρύζι μπονέτ 5kg

Το Master chef ρύζι μπονέτ 5kg είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και την απολαυστική γεύση του, αυτό το ρύζι θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα που προσφέρει σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή του Master chef ρυζιού μπονέτ 5kg και ανακαλύψτε τη διαφορά στη μαγειρική σας!
Τιμή 10,72 €

Μακο ρύζι basmati 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη, πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια Μάκο στις αγαπημένες σας συνταγές.

Η εταιρεία φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας, σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών, που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Ξυλάκι γκολφ καφέ 9cm 100τεμ

Το Ξυλάκι γκολφ καφέ 9cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του γκολφ. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα ξυλάκια γκολφ στην αγορά!
Τιμή 0,50 €

Elephant κομμάτια πρέτσελς μέλι και μουστάρδα 125gr

Το Elephant κομμάτια πρέτσελς μελι και μουστάρδα 125gr της εταιρίας Elephant είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση. Η συνδυασμένη γεύση του μελιού και της μουστάρδας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,76 €

Ομοσπονδία ketchup 385gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,31 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό muschio bianco 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό muschio bianco 760ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των ρούχων τους. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει μακράς διάρκειας φρεσκάδα και απαλότητα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και τη φθορά. Αφήστε το Tesori να σας συνοδεύσει σε κάθε πλύσιμο και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας.
Τιμή 3,00 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No9.1 60ml

Ζωηρό χρώμα και μεταξένια υφή για εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η βαφή μαλλιών Farcom HD color set No9.1 θα σας χαρίσει το απόλυτο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ανανεώστε το χρώμα σας με επαγγελματικό τρόπο και αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που θα κλέψουν την προσοχή σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε την Farcom HD color set τώρα και δείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 2,56 €