• Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 1
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 2
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 3
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 4
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 5
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 6
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 1
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 2
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 3
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 4
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 5
  • Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr Petrorat - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPetrorat

Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr

Το Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr είναι το τέλειο προϊόν για να εξαλείψετε το πρόβλημα των ποντικιών στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και αποτελεσματικότητα, το Petrorat δόλωμα θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε γρήγορα και εύκολα τους επισκέπτες που δεν επιθυμείτε στον χώρο σας. Αποκτήστε το Petrorat δόλωμα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον χωρίς ποντίκια.
13303
5200138990036
3,38 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Πρώτες Βοήθειας – Αντίδοτο:

Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε την

ετικέτα. Προκαλέστε αμέσως εμετό ενεργώντας με μηχανικό τρόπο στον

φάρυγγα του πάσχοντος. Αντίδοτο βιταμίνη Κ1 (Φυτομεναντιόνη ή Κονάκιο).

Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων : 210 – 7793777

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fly ball μυγοπαγίδα

H Fly Ball είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη παγίδα, για μύγες και σφήκες με το κατάλληλο δόλωμα. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, ελαφριά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τιμή 1,60 €

Blata εντομοκτόνο σε σκόνη για κατσαρίδες μυρμήγκια ψύλλους 200gr

Το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη κατσαρίδων, μυρμηγκιών και ψύλλων από τον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Blata εξαλείφει άμεσα τα ενοχλητικά έντομα, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιεινό χώρο διαβίωσης. Αποκτήστε το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη τώρα και αποχαιρετήστε τις ενοχλητικές παρουσίες στο σπίτι σας!

Τιμή 3,38 €

Gardencol κόλλα σε σωληνάριο 135gr

Η GARDENCOL ΚΟΛΛΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 135gr είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία στον κήπο σας. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σωληνάριο σας θα παραμείνει σταθερό και ανθεκτικό. Αγοράστε τώρα την GARDENCOL ΚΟΛΛΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 135gr και απολαύστε άνετα και αποτελεσματικά κάθε εργασία στον κήπο σας.
Τιμή 1,99 €

Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ

Η παγίδα κόλλας της εταιρείας Glue & Trade αποτελεί επιφάνεια με κόλλα έτοιμη για χρήση, η οποία παγιδεύει και ακινητοποιεί τρωκτικά και έρποντα ζώα. Είναι άχρωμη, μη τοξική, δεν περιέχει δηλητήριο και διατηρεί την κολλητική της ιδιότητα για αρκετό διάστημα χωρίς να ξεραίνεται. Είναι μίας χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε χώρους που δεν επιτρέπεται η χρήση φαρμάκων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους.

Υλικό: Πλαστικό

Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Mentos drink χωρίς ανθρακικό με μήλο και σόδα 240ml

Ανανεωτική γεύση μήλου σε συνδυασμό με αφράτη σόδα, το Mentos drink χωρίς ανθρακικό θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Απολαύστε τη δροσερή αίσθηση του μήλου σε κάθε γουλιά και αφεθείτε στη γεύση που σας κερδίζει με την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 0,93 €

ΗΒΗ χυμός go blue 4 φρούτων 250ml

100% φυσικός χυμός 4 φρούτων με βιταμίνες από εν μέρει συμπυκνωμένους χυμούς. Ο υπέροχος συνδυασμός από χυμούς μήλου, πορτοκαλιού, ροδάκινου και βερύκοκου είναι γεμάτος θρεπτικά συστατικά χαρίζοντας στα παιδιά τη δύναμη που χρειάζονται καθημερινά. Ιδανικός για κατανάλωση στο σχολείο, στην εκδρομή και στο σπίτι.

ΗΒΗGO! και το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ! Η μουσική μπάντα 1,2,3 GO!, η Ντόνα, ο Ρένος, ο Μίμης και ο Φάνης ήρθαν να «στύψουν» κάθε στιγμή της παιδικής καθημερινότητας και να βγάλουν το χυμό της σε τραγούδι! Στην υγιεινή διατροφή που χρειάζεται η κάθε ημέρα, οι 1,2,3 GO! δίνουν τον ρυθμό!

Τιμή 0,51 €

Axe αφρόλουτρο gel love is love 250ml

Το Axe shower gel love is love 250ml είναι ένα από τα πιο απολαυστικά προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η μοναδική του φόρμουλα σας εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο εκλεπτυσμένος του άρωμα θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 2,06 €

Always singles normal σερβιετάκια 20τεμ

Τα Always singles normal σερβιετάκια 20τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας για τη φροντίδα της υγιεινής της. Με την αξιόπιστη προστασία της Always και την άνεση που προσφέρουν τα σερβιετάκια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας κάθε μέρα!
Τιμή 1,92 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος για ευαίσθητες επιφάνειες 1lt

Το KLINEX Καθαριστικό Πατώματος Ευαίσθητες Επιφάνειες είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,14 €