• Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 1
  • Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 2
  • Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 3
  • Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 4
  • Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 5
  • Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 1
  • Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 2
  • Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 3
  • Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 4
  • Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPetrorat

Petrorat μεγάλη παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ

Η παγίδα κόλλας της εταιρείας Glue & Trade αποτελεί επιφάνεια με κόλλα έτοιμη για χρήση, η οποία παγιδεύει και ακινητοποιεί τρωκτικά και έρποντα ζώα. Είναι άχρωμη, μη τοξική, δεν περιέχει δηλητήριο και διατηρεί την κολλητική της ιδιότητα για αρκετό διάστημα χωρίς να ξεραίνεται. Είναι μίας χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε χώρους που δεν επιτρέπεται η χρήση φαρμάκων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους.

Υλικό: Πλαστικό

12049
5200138990067
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Παγίδες κόλλας για ποντίκια με νέο, υψηλής ποιότητας σχεδιασμό. Δεν περιέχουν δηλητήριο. Είναι εύκολο στη χρήση αφού χρειάζεται να τοποθετήσετε μόνο δόλωμα. Έχει ασφαλή αποτελέσματα και είναι κατάλληλες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

*ΠΡΟΣΟΧΗ! Κρατήστε το μακριά από παιδιά και κατοικίδια

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Teza παγίδα για ποντίκια

Η Teza παγίδα για ποντίκια είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά ποντίκια στον χώρο εργασίας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματική λειτουργία της, η Teza παγίδα θα σας εξασφαλίσει την ησυχία που χρειάζεστε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο εργασίας!
Τιμή 6,26 €

Gardencol κόλλα σε σωληνάριο 135gr

Η GARDENCOL ΚΟΛΛΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 135gr είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία στον κήπο σας. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σωληνάριο σας θα παραμείνει σταθερό και ανθεκτικό. Αγοράστε τώρα την GARDENCOL ΚΟΛΛΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 135gr και απολαύστε άνετα και αποτελεσματικά κάθε εργασία στον κήπο σας.
Τιμή 1,99 €

Βιολέν δόλωμα pellet για ποντίκια κουφέτο 100gr

Το BioLen Δόλωμα Pellet 100gr. είναι ένα κουφέτο δηλητηριώδες για τα ποντίκια. Χρησιμοποιείται για την εξόντωση των ποντικιών και προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της παράσιτης εισβολής τους.
Τιμή 1,43 €

Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr

Το Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr είναι το τέλειο προϊόν για να εξαλείψετε το πρόβλημα των ποντικιών στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και αποτελεσματικότητα, το Petrorat δόλωμα θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε γρήγορα και εύκολα τους επισκέπτες που δεν επιθυμείτε στον χώρο σας. Αποκτήστε το Petrorat δόλωμα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον χωρίς ποντίκια.
Τιμή 3,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Κόφτης λαχανικών με προστασία κοπής

Ανακαλύψτε τον κόφτη λαχανικών με προστασία κοπής και απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φαγητών σας. Με ασφαλή μηχανισμό κοπής και εργονομική λαβή, αυτός ο κόφτης θα σας βοηθήσει να κόψετε τα λαχανικά σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο εργαλείο κουζίνας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 3,66 €

Μάμος μπύρα 500ml

Μπίρα υψηλής ποιότητας, τύπου Pilsner, που παράγεται από εκλεκτές πρώτες ύλες με αναλλοίωτη την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου.

Χαρακτηρίζεται από τη μεστή γεύση της, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου.

Τιμή 1,91 €

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 37gr

Ελαφριές σοκολατένιες μπαλίτσες με τραγανή γέμιση από βύνη και γάλα. Αποτελούν ιδανικό σνακ, τέλειο κέρασμα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως υλικό σε τούρτες & κέικ.

Τιμή 0,76 €

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,19 €