• Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 800gr Νουνού - 1
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 800gr Νουνού - 2
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 800gr Νουνού - 3
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 800gr Νουνού - 1
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 800gr Νουνού - 2
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 800gr Νουνού - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΝουνού

Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 800gr

Το Νουνού frisogrow plus είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά 3-5 ετών. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, το Νουνού frisogrow plus ενισχύει την ανάπτυξη και την υγιεινή ανάπτυξη του παιδιού σας. Με γεύση που λατρεύουν τα παιδιά, το Νουνού frisogrow plus θα γίνει η αγαπημένη επιλογή για κάθε γεύμα. Αγοράστε το τώρα και προσφέρετε στο παιδί σας την καλύτερη διατροφή για ένα υγιές και ενεργητικό μέλλον.
16203
8716200721967
26,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Γιώτη άνθους αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του ευωδιά και την απαλή γεύση του. Αφεθείτε στην απόλαυση και δώστε στον εαυτό σας τη χαρά της εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του Γιώτη!
Τιμή 0,60 €

Gerber βρεφική τροφή με γλυκοπατάτα, κολοκύθα & κοτόπουλο βάζο 190gr

Η GERBER βρεφική τροφή 190gr. με γλυκοπατάτα, κολοκύθα και κοτόπουλο είναι η τέλεια επιλογή για το μωρό σας. Με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και υγιεινή σύνθεση, προσφέρει ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό μικρό καταναλωτή. Αποκτήστε τώρα τη GERBER βρεφική τροφή για το μωρό σας και δώστε του την καλύτερη διατροφή που μπορεί να έχει.
Τιμή 4,48 €

Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 400gr

Η Νουνού frisogrow plus είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει την απαραίτητη διατροφή και ενέργεια που χρειάζονται τα μικρά μας αστέρια. Απολαύστε την εμπειρία της υγιεινής ανάπτυξης με τη Νουνού frisogrow plus!
Τιμή 12,90 €

Mac magic κρέμα αραβοσίτου βανίλιας 150gr

Η Mac Magic κρέμα αραβοσίτου βανίλιας 150gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γεύση γεμάτη από αρωματική βανίλια και πλούσιο αραβοσίτου. Αφήστε τα γευστικά σας κάλυκα να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση με αυτήν τη μοναδική κρέμα. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης με την Mac Magic!
Τιμή 1,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Chipita chips με ρίγανη 80gr

Οι Chipita chips με ρίγανη 80gr της εταιρίας Chipita είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Η γεύση της ρίγανης σε συνδυασμό με την τραγανή υφή των chips θα σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε γευθεί κάτι μοναδικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μια μόνο μπουκιά.
Τιμή 1,05 €

Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση φουντούκι.

Τιμή 0,53 €

Natura μανιτάρια ολόκληρα 400gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 1,79 €
Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr

Το Μακεδονικό ταχίνι με κακάο συνδυάζεται με ψωμί ή φρυγανία στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Κανονική τιμή 4,63 € Τιμή 3,42 €
  • -1,21 €
  • -1,21 €