• GILLETTE 4 ΑΝΤ/ΚΑ SENSITIVE  - 1
  • GILLETTE 4 ΑΝΤ/ΚΑ SENSITIVE  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGillette

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες skinguard sensitive 4τεμ

Η GILLETTE 4 ΑΝΤ/ΚΑ SENSITIVE είναι η τέλεια επιλογή για τους άνδρες που αναζητούν ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Με τέσσερις λεπίδες που προσφέρουν μια ομαλή και λεία ξύρισμα, ενώ η ειδική τεχνολογία SENSITIVE προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Αποκτήστε την GILLETTE 4 ΑΝΤ/ΚΑ SENSITIVE σήμερα και απολαύστε ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα κάθε φορά.
38248
7702018486465
12,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 200ml

Αφρός ξυρίσματος που μαλακώνει τα γένια, για ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα & προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Περιέχει 0% οινόπνευμα και δεν προκαλεί αίσθηση καψίματος. Η εξαιρετικά απαλή του σύνθεση δεν περιέχει άρωμα και είναι εμπλουτισμένη με χαμομήλι και αμαμελίδα.

Δερματολογικά εγκεκριμένη συμβατότητα με την επιδερμίδα για άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα.

Τιμή 4,51 €
Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1 Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ

Απολαύστε ένα πιο βαθύ ξύρισμα* με το ξυραφάκι μίας χρήσης BIC Flex 4. Διαθέτει τέσσερις κινητές λεπίδες που προσαρμόζονται ξεχωριστά στις καμπύλες του προσώπου και του λαιμού σας, για να έχετε ένα εξαιρετικά απαλό και βαθύ ξύρισμα. Η βαριά, ανθεκτική λαβή και η κινητή κεφαλή προσφέρουν επιπλέον έλεγχο, ενώ η λιπαντική ταινία, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Aloe Vera, βοηθάει το ξυράφι να γλιστράει στην επιδερμίδα σας. (* σε σύγκριση με το ξυραφάκι BIC Flex3)

Κανονική τιμή 5,08 € Τιμή 4,30 €
  • -0,78 €
  • -0,78 €

Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml

Ανακαλύψτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα με το Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα σας, προσφέροντας ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αφήστε το Nivea gel να σας προσφέρει μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος και απολαύστε την απαλή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν.
Τιμή 6,25 €

Nivea κρέμα ξυρίσματος original 100ml

Η κρέμα ξυρίσματος Protect & Care μαλακώνει τα γένια & προσφέρει ευχάριστο και απαλό ξύρισμα. Η μοναδική σύνθεσή της με Aloe Vera και Pro-Vitamin B5 προστατεύει την επιδερμίδα από μικρο-κοψίματα και την αίσθηση τραβήγματος. Αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση αναζωογόνησης και περιποίησης.

Τιμή 2,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito φυστίκια peanuts με ρίγανη 50gr

Φιστίκια πίνατς της εταιρείας Pellito, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για την πλούσια διατροφική τους αξία και τη νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία.

Βάρος: 50gr

Τιμή 0,50 €

Sisinni ταχίνι με κακάο & στέβια 380gr

Το "Sisinni ταχίνι με κακάο & στέβια 380γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει ταχίνι (πάστα από σουσάμι) με προσθήκη κακάο και στέβια. Το ταχίνι είναι μια παραδοσιακή πάστα από σουσάμι που χρησιμοποιείται σε πολλές κουζίνες για διάφορες συνταγές.

Τιμή 2,89 €

Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr

Το Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Ινδίας με κάθε μαγειρευτική προσπάθεια. Απολαύστε τη μυστηριώδη γεύση και αρωματική εμπειρία που προσφέρει το τριμμένο μπαχάρι από την Ινδία. Ανακαλύψτε τη γεύση της Ινδίας τώρα!
Τιμή 1,56 €