• Gillette mach3 charcoal ξυραφάκια ανταλλακτικά 5τεμ Gillette - 1
  • Gillette mach3 charcoal ξυραφάκια ανταλλακτικά 5τεμ Gillette - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGillette

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες mach3 charcoal 5τεμ

Τα Gillette mach3 charcoal ξυραφάκια ανταλλακτικά 5τεμ είναι η τέλεια επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μια άνετη και αποτελεσματική ξυριστική εμπειρία. Αφήνουν το δέρμα σας απαλό και λείο, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα. Αποκτήστε τα σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τέλεια ξυρίσματος κάθε μέρα.
37714
8700216062770
11,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gillette ξυραφάκια sensor 3 comfort 5τεμ

Θα θέλατε μια ξυριστική μηχανή μιας χρήσης που να μπορεί να σας προσφέρει έως και 10 ξυρίσματα απαλότητας, Θα θέλατε μια ξυριστική μηχανή μιας χρήσης που να μπορεί να σας προσφέρει έως και 10 απαλά ξυρίσματα, Η Sensor3 Sensitive της Gillette μπορεί να σας τα προσφέρει χάρη στις 3 επιχρωμιωμένες λεπίδες που «διαβάζουν» την επιδερμίδα και την κινούμενη κεφαλή που προσαρμόζεται στα περιγράμματα του προσώπου σας. Η ενισχυμένη λιπαντική ταινία Lubrastrip με τεχνολογία Comfortgel που ενεργοποιείται με νερό σας προσφέρει απόλυτα απαλό ξύρισμα. Το ξυραφάκι διαθέτει λαβή με αντιολισθητική λαβή από καουτσούκ για έλεγχο και ευελιξία, καθώς και λεπίδες που ξεπλένονται εύκολα για 2 φορές πιο γρήγορο ξέβγαλμα (σε σχέση με τη BlueII Plus).

Τιμή 6,16 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ

Απολαύστε ένα άνετο ξύρισμα με το ξυραφάκι μιας χρήσης BIC 1 Sensitive. Διαθέτει μία λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η λεπτή, σταθερή κεφαλή φτάνει στα δύσκολα σημεία, ενώ η πορτοκαλί λαβή είναι σχεδιασμένη για μεγάλη ακρίβεια στη χρήση. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη μεταφορά.

Τιμή 1,12 €

Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml

Ανακαλύψτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα με το Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα σας, προσφέροντας ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αφήστε το Nivea gel να σας προσφέρει μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος και απολαύστε την απαλή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν.
Τιμή 6,25 €

Veet ανδρική αποτριχωτική κρέμα σώματος για ευαίσθητες επιδερμίδες 200ml

Ανδρική κρέμα αποτρίχωσης για ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα για 24 ωες χωρίς καμία οσμή.  Η φόρμουλά της είναι σχεδιασμένη για να λειτουργήσει κοντά στη ρίζα και να αφαιρέσει ακόμα και πολύ κοντές τρίχες.

Κατάλληλη για το στήθος και το σώμα.

Τιμή 7,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά πράσινο μήλο 60τεμ

Αντιβακτηριδιακά μαντήλια με άρωμα πράσινο μήλο, που χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη εξουδετερώνουν βακτήρια και τους ιούς Η1Ν1 και Η3Ν2.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά σε οποιοδήποτε χώρο.

Τιμή 1,27 €

Αλμωπία τρυφερά αμπελόφυλλα από το χωριό 640gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των τρυφερών αμπελόφύλλων Αλμωπίας από το χωριό, σε συσκευασία 640gr. Αφεθείτε στην αυθεντική γεύση και την πλούσια γεύση τους, που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της ελληνικής κουζίνας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι με κάθε δάγκωμα.
Τιμή 5,71 €

Κούλα αλεύρι 3kg

Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.

Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 3,54 €

DeLux σόδα πλύσεως 500gr

Η σόδα πλύσεως της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Τιμή 1,06 €

Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Το κερί αυτό έχει μια διάρκεια καύσης περίπου 4 ώρες και έχει άρωμα τριαντάφυλλου. Είναι ιδανικό για δημιουργία ατμόσφαιρας και ρομαντισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
Τιμή 2,19 €