• Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ Bic - 1
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ Bic - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Τα Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ της εταιρίας Bic είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία της μάρκας Bic εγγυώνται ένα άνετο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λείο και απαλό δέρμα κάθε μέρα!
26892
3086125705027
0,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη πολυμερούς και χρωμίου.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Αντικαταστήστε με νέο ξυραφάκι, όταν φθαρούν οι λιπαντικές ταινίες ή οι λεπίδες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα, BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., Αγίου Αθανασίου 58, 145 69 Άνοιξη Άττικης, Τηλ.: 210 6299000, E-mail: infoMarketing-BIC@bicworld.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Noxzema αφρός ξυρίσματος cocoa butter 300ml

Η περιποιητική σύνθεση του αφρού ξυρίσματος Noxzema Men Conditioning με Cocoa Butter, απορροφάται άμεσα και βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Easy Glide & Skin Protect προσφέρει ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένος.

Τιμή 3,03 €

Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml

Το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml της Nivea προσφέρει μια αναζωογονητική αίσθηση και απαλό ξύρισμα. Η φρέσκια σύνθεσή του αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η μακράς διαρκείας φόρμουλα του εξασφαλίζει ένα κομψό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml για ένα απολαυστικό ξύρισμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε μέρα.
Τιμή 6,25 €

Pino silvestre κολώνια για άνδρες pino 75ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία του φυσικού αρώματος με την Pino Silvestre κολώνια για άνδρες 75ml. Μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει το φρέσκο άρωμα του πεύκου με τη ζεστασιά των ξύλων. Αφήστε το άρωμα της φύσης να σας συνοδεύει κάθε μέρα και να αναδείξει την ανδρική σας προσωπικότητα. Αγοράστε τώρα την Pino Silvestre κολώνια και απογειώστε την εμπειρία σας!
Τιμή 11,27 €

Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml

Αφρός ξυρίσματος με σύνθεση που περιέχει μέντα φυσικής προέλευσης και νερό κάκτου. Προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο πρόσωπο και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα. Παράλληλα, βοηθά στο άνετο και βαθύ ξύρισμα, ενώ προστατεύει από μικρο-κοψίματα και ερεθισμούς.

Τιμή 4,45 €

Gillette ξυραφάκια με σταθερή κεφαλή 5τεμ

Τα GILLETTE 5 ΞYΡΑΦΑΚΙΑ BLUE ΣΤΑΘΕΡΟ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε άντρα που θέλει ένα κομψό και απροβλημάτιστο look. Με τις πέντε λεπίδες που προσφέρουν απαλή ξύριση και το σταθερό λαβής για άνετο κράτημα, αυτά τα ξυραφάκια θα σας βοηθήσουν να δείχνετε πάντα περιποιημένοι και εντυπωσιακοί. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 2,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml

Το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml είναι ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τον ασφαλή κλειστό μηχανισμό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και απολαυστικό. Επιπλέον, η ευρύχωρη χωρητικότητα των 900ml σας επιτρέπει να μεταφέρετε ακόμα και μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Αποκτήστε το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml τώρα και κάντε τη ζωή
Τιμή 1,98 €

Χαρτί κουζίνας επαγγελματικό 12x450gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη ποιότητα και απόδοση με το Χαρτί Κουζίνας Επαγγελματικό 12x450gr! Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε κουζινική εργασία με άνεση και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην καλύτερη ποιότητα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 16,77 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No335 Δ:38 Υ:21,5 LT:19

Η γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με τις διαστάσεις Δ:38 Υ:21,5 LT:19, αυτή η τερακότα γλάστρα θα δώσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και όμορφο. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 4,49 €

Pellito ξηροί καρποί μιξ με cranberries 50gr

Pelitto Mixed nuts with Cranberries ανάμικτοι καρποί και Cranberries.

Ξηροί καρποί (ωμά αμύγδαλα, ελαφρώς καβουρντισμένα κάσιους), αποξηραμένα φρούτα, σταφίδες και cranberries. Χωρίς αλάτι.

Τιμή 0,98 €