• Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr Arion food - 3
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr

Τα Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινά σνακ με μοναδική γεύση. Απολαύστε την φρεσκάδα και τη θρεπτική αξία των αμυγδάλων σε κάθε δαγκωνιά. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε την διατροφή σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την Arion food!
23663
5203159029914
4,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr

Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου ηλιόσπορου, ψημένου και αλατισμένου με τον καλύτερο τρόπο από την εταιρία Arion food. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε τον Arion food ηλιόσπορο ψημένο αλατισμένο 150gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,18 €

Συμεωνίδης φυστίκια αλμυρά 500gr

Τα αράπικα φιστίκια είναι εξαιρετική πηγή της νιασίνης και του φυλλικού οξέος, βοηθώντας έτσι στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύοντας ταυτόχρονα από την αναιμία και τη θρομβοπενία. Παράλληλα περιέχουν σε υψηλότατο βαθμό φυτικές στερόλες, ουσίες που συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης

Μια χούφτα αράπικα φιστικιά αποδίδουν 160 θερμίδες. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως η συνετή και λογική κατανάλωση τους βελτιώνει τα επίπεδα ολικής και HDL χοληστερόλης σε υγιείς ενήλικες ενώ προσδίδει και σημαντικά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Τιμή 2,52 €

Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr

Τα αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία τους, αυτά τα αμύγδαλα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως επιδόρπιο, σνακ ή προσθέστε τα στις σαλάτες και τα γεύματά σας για μια εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία που προσφέρου
Τιμή 4,76 €

Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr

Τα Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στη διατροφή τους. Με τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση τους, τα αμύγδαλα Arion food θα σας ενθουσιάσουν με την πλούσια θρεπτική τους αξία και τον αυθεντικό χαρακτήρα τους. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τα οφέλη των ωμών αμυγδάλων Arion food σε κάθε διατροφική σας επιλογή.
Τιμή 11,69 €

Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν μπορείς παρά να τα λατρέψεις. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρύο αναψυκτικό για το τέλειο σνακ στιγμή. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 φρεσκάδα λεμονιού 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Citrus Fresh καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής με λιπαρότητα, για αίσθηση φρεσκάδας και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το σαμπουάν Citrus είναι σχεδιασμένο για να σας χαρίζει όμορφα και απαλά μαλλιά, βαθιά ενυδατωμένα και έως και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Ματίνα τροφή πουλιών κελαϊδίνη 200gr

Η Ματίνα τροφή πουλιών κελαϊδίνη 200gr είναι μια τροφή που σχεδιάστηκε για να προσφέρει τις αναγκαίες θρεπτικές ουσίες στα πουλιά, ειδικά στα κελαϊδίνια. Η τροφή αυτή περιλαμβάνει συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία των πουλιών και την διατροφή τους.

Τιμή 0,74 €

Milka σοκολάτα λευκή 100gr

Η Milka λευκή σοκολάτα 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να λιώνετε σε έναν παγωμένο ποταμό γάλακτος. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Αφεθείτε στη γοητεία της Milka λευκής σοκολάτας και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,06 €

Endless σακούλες τροφίμων μεσαίες 50τεμ

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x36cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Τιμή 1,13 €

Knorr snack pot mac & cheese 62gr

Εάν θέλεις ένα γρήγορο και χορταστικό snack, μπορείς να απολαύσεις το Pasta Snack Pot της Knorr. Ιδανική για τους λάτρεις του λιωμένου τυριού, η εκδοχή του Mac & Cheese είναι έτοιμη μέσα σε 5 λεπτά.

Τιμή 1,40 €