• Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr Arion food - 3
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr

Τα Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στη διατροφή τους. Με τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση τους, τα αμύγδαλα Arion food θα σας ενθουσιάσουν με την πλούσια θρεπτική τους αξία και τον αυθεντικό χαρακτήρα τους. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τα οφέλη των ωμών αμυγδάλων Arion food σε κάθε διατροφική σας επιλογή.
23664
5203159029907
11,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Jannis παστέλι με σουσάμι 3τεμ 30gr

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, και σίδηρο σε συνδυασμό με την εύπεπτη φύση του, προσφέρουν στον καταναλωτή ένα θρεπτικότατο κολατσιό για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Τιμή 0,48 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια αλμυρά 120gr

Ηλιόσποροι της εταιρείας Συμεωνίδης, οι οποίοι είναι από τα πλέον θρεπτικά και υγιεινά προϊόντα. Αυτό οφείλεται στην υψηλή τους περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Από τα συνολικά τους λιπαρά περίπου το 70% είναι πολυακόρεστα, το 20% μονοακόρεστα και μόνο το 10% είναι κορεσμένα. Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα είναι ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό και θεωρούνται απαραίτητα για τη σωστή διατροφή. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνουν τη χοληστερίνη και προστατεύουν την καρδιά.

Βάρος: 120gr

Τιμή 0,74 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr

Οι μαύροι σπόροι πιθανώς αναφέρονται σε διάφορους είδους σπόρους, όπως μαύρα κολοκύθια, μαύρη καστανιά, μαύροι ηλιόσποροι κ.ά. Η αναφορά "Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μαύρων σπόρων βάρους 120 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 0,74 €

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr

Τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική τους γεύση και τη θρεπτική τους αξία, τα αμύγδαλα αποφλοιωμένα της Arion food θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τα ως σνακ ή προσθέστε τα στα γεύματά σας για μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr τώρα!
Τιμή 4,94 €

Pellito φυστίκια με μουστάρδα & μέλι 50gr

Οι ξηροί καρποί είναι το πιο υγιεινό και θρεπτικό σνακ. Υγιεινό γιατί οι ξηροί καρποί είναι απόλυτα φυσικοί. Θρεπτικό γιατί εκτός ενέργεια οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, σε βιταμίνες και μέταλλα. Μπορούν να αποτελέσουν βασικό συστατικό μιας υγιεινής και ισορροπημένης δίαιτας.

Τιμή 0,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €

Viva χυμός με φράουλα 1lt

Φρουτοποτό της εταιρείας Viva από φράουλα. Παρασκευάζεται είτε από αυτούσιους χυμούς φρούτων είτε με αραίωση χυμών με νερό είτε με προσθήκη σακχάρων.

Τιμή 1,39 €

Toshiba μπαταρια lr1130 bp-1c με φορο 0,01€

Η Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές και απόλυτα αξιόπιστες. Με φορο 0,01€, αποτελεί μια οικονομική επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει. Μην αφήνετε την ενέργεια να σας εγκαταλείψει, επενδύστε στην αξιόπιστη Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c και απολαύστε μακροχρόνια απόδοση και απόλυτη απόλαυση χρήσης.
Τιμή 0,55 €

Str8 deo spray fr34k 150ml

Το Str8 deo spray fr34k 150ml είναι ένα από τα πιο ανανεωτικά αρώματα στην αγορά. Με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων που ξεχωρίζει, το αποσμητικό αυτό θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το Str8 deo spray fr34k 150ml της Str8 τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 2,29 €