• Πακέτο
  • Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ Babycare - 1
  • Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ Babycare - 2
  • Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ Babycare - 3
  • Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ Babycare - 1
  • Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ Babycare - 2
  • Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ Babycare - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBabycare

Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ

Τα Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γονιό που θέλει να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα στο μωρό του. Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει ήρεμη και απαλή αίσθηση στο δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την απαλότητα και τη φρεσκάδα που του προσφέρουν τα Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ!
23958
1520126307812
7,72 €

Αντί για 8,23 €

Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Με ειδικά μελετημένη σύνθεση για ευαίσθητα δέρματα. Με λοσιόν που αποτελείται από συστατικά, κυρίως φυτικής προέλευσης, κατάλληλα επιλεγμένα για χρήση στη βρεφική επιδερμίδα. Με μαντήλι που περιέχει ίνες φυτικής προέλευσης.

Δερματολογικά ελεγμένα. Με φιλικό προς το δέρμα pH.

Χωρίς παραβένες, οινόπνευμα, χρωστικές, φθαλυκούς εστέρες, προπυλενογλυκόλη και σιλικόνες.

Τα προϊόντα BabyCare ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές:

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Οι σακούλες συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Σύνθεση
Aqua, Glycerin, Gossypium Herbaceum (Cotton) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Phenoxyethanol. Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.
Συνθήκες Διατήρησης
Να φυλλάσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 3μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Κατάλληλα για την αλλαγή πάνας και τον καθαρισμό του βρεφικού & παιδικού δέρματος.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγονται ανέπαφα στην Ελλάδα από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., Δεκελείας 148, 136 78 Αχαρνές, Αττικής - Τηλ: 210 2419800, Γραμμή Καταναλωτή: 800-1184200, Ιστοσελίδα: www.megadis.gr.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους τα καθιστούν ανθεκτικά στη χρήση και ιδανικά για κάθε μέρα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα τϋρα σήμερα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει την πραγματ
Τιμή 0,96 €
Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 80τεμ Septona - 1 Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 80τεμ Septona - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care χαμομήλι είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με υδατικό απόσταγμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας φυσική φροντίδα και αίσθηση φρεσκάδας.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Κανονική τιμή 1,58 € Τιμή 1,54 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €

Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ

Τα Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με τον απαλό χαμομήλι, προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Απορροφητικά και απαλά, είναι ο συνοδός που χρειάζεστε σε κάθε μωρομάντηλο. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 2,89 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αλόη, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby!
Τιμή 15,63 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Kellogg's δημητριακά all bran fibre plus 375gr

Η Kellogg's all bran fibre plus 375gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε ισχυρή δόση φυτικών ινών στη διατροφή σας. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει τη γεύση με την υγεία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργεια και την ευεξία σας καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 4,05 €

Αβεζ σπαγγέτι No2 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Arion food δημητριακά κόκκοι ρυζιού με κακάο 2kg

Οι κόκκοι ρυζιού με κακάο της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Με φρέσκο κακάο και πλούσια γεύση ρυζιού, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το με γάλα ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα τους κόκκους ρυζιού με κακάο της Arion food και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!

Τιμή 10,18 €

ΗΒΗ χυμός go red 250ml

Φρουτοποτό με χυμούς φράουλας, μήλου, σταφυλιού από συμπυκνωμένους χυμούς και βιταμίνες. Γεμάτος θρεπτικά συστατικά, χαρίζει στα παιδιά τη δύναμη που χρειάζονται καθημερινά.

Ιδανικός για κατανάλωση στο σχολείο, στην εκδρομή και στο σπίτι.

Τιμή 0,51 €