• Brava μουστάρδα απαλή 430gr Brava - 1
  • Brava μουστάρδα απαλή 430gr Brava - 2
  • Brava μουστάρδα απαλή 430gr Brava - 3
  • Brava μουστάρδα απαλή 430gr Brava - 4
  • Brava μουστάρδα απαλή 430gr Brava - 1
  • Brava μουστάρδα απαλή 430gr Brava - 2
  • Brava μουστάρδα απαλή 430gr Brava - 3
  • Brava μουστάρδα απαλή 430gr Brava - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μουστάρδα απαλή 430gr

Η Νο 1 Ελληνική Μουστάρδα. Από το 1930 μέχρι σήμερα, συνοδεύει και νοστιμίζει σχεδόν κάθε συνταγή. Έχει απαλή υπόξινη γεύση, έντονο κίτρινο χρώμα και βελούδινη υφή. Πλούσια σε κίτρινο σιναπόσπορο και κουρκουμά, δεν περιέχει συντηρητικά-τεχνητά χρώματα και είναι ελεύθερη γλουτένης. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν κατάλληλο για κάθε χρήση, είτε σαν συστατικό, είτε σαν αυτούσιο συνοδευτικό κάθε μορφής κρεατικού και αλλαντικού. Ιδανική για Hot dogs, Burgers,Sandwiches,Τηγανητές πατάτες.

2364
5201131950836
3,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 334kJ/79kcal
Λιπαρά 1,4g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,1g
Υδατάνθρακες 8,6g
εκ των οποίων σάκχαρα 5,1g
Πρωτεΐνες 4,7g
Αλάτι 4,3g
Συστατικά
Νερό, ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟΣ, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, σταθεροποιητής (ξανθανικό κόμμι), χρωστική (κουρκουμας), αρωματικές ύλες.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την Mediterranean Foods A.E., Ήρωνος 9, 194 00, Κορωπί, Τηλ.: 210 6626319, Fax: 210 6626280, www.brava.com.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Brava μουστάρδα με μέλι 950gr

Η Brava μουστάρδα με μέλι 950gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα κουζίνα. Η γλυκιά γεύση του μελιού συνδυάζεται με την πικάντικη γεύση της μουστάρδας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Με την Brava μουστάρδα με μέλι 950gr της εταιρίας Brava, θα δώσετε μια νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση της!
Τιμή 7,52 €

17 delicatessen μουστάρδα απαλή 4kg

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 5,10 €

Hellmann's μουστάρδα απαλή 500gr

Με την Μουστάρδα Hellmann's απαλή ανακαλύψτε τις μουστάρδες της Hellmann's για να προσδώστε περισσότερη γεύση στα φαγητά σας. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 3,66 €

Αλμωπία μουστάρδα πικάντικη 360gr

Η Αλμωπία μουστάρδα πικάντικη 360gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, σίγουρα θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίσουν. Αφήστε τη μουστάρδα Αλμωπία να σας ταξιδέψει σε μία κουζίνα γεμάτη αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, ή όπως σας αρέσει καλύτερα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 2,34 €

17 delicatessen μουστάρδα πικάντικη 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Viakal καθαριστικό μπάνιου fresh spray 470ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου fresh spray 470ml είναι η ιδανική λύση για ένα λαμπερό και καθαρό μπάνιο. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά, τις υπολείψεις σαπουνιού και τις υδρατμώδεις κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αρωματισμένες. Αποκτήστε το Viakal καθαριστικό μπάνιου fresh spray 470ml τώρα και απολαύστε ένα καθαρό, φρέσκο μπάνιο κάθε μέρα.
Τιμή 3,14 €

WETTEX ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ STRONG

Το WETTEX ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ STRONG είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθαρισμό. Με την μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το WETTEX ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ STRONG θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην αφήνετε την βρωμιά να σας ενοχλεί, αποκτήστε το WETTEX ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ STRONG τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο σας!
Τιμή 2,09 €

Ιώ ζάχαρη καστανή 1kg

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας ΙΩ σε κρυσταλλική μορφή, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,86 €

Sidirela πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η Sidirela πετσέτα κουζίνας είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι και διαστάσεων 30x50cm. Είναι ιδανική για την απορρόφηση υγρασίας και την στεγνωτική χρήση στην κουζίνα. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,69 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel λεμόνι 3x30μεζ 3x600ml

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε μορφή τζελ με βαθιά καθαριστική δράση ακόμα και στα πιο ανθεκτικά λίπη. Xαρίζει στα σκεύη απίστευτη λάμψη και καθαριότητα.

Τιμή 15,00 €