• Brava μουστάρδα με μέλι 950gr Brava - 1
  • Brava μουστάρδα με μέλι 950gr Brava - 2
  • Brava μουστάρδα με μέλι 950gr Brava - 3
  • Brava μουστάρδα με μέλι 950gr Brava - 1
  • Brava μουστάρδα με μέλι 950gr Brava - 2
  • Brava μουστάρδα με μέλι 950gr Brava - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μουστάρδα με μέλι 950gr

Η Brava μουστάρδα με μέλι 950gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα κουζίνα. Η γλυκιά γεύση του μελιού συνδυάζεται με την πικάντικη γεύση της μουστάρδας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Με την Brava μουστάρδα με μέλι 950gr της εταιρίας Brava, θα δώσετε μια νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση της!
23500
5201131951024
7,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Condito μουστάρδα dijon 1,5kg

Η Condito μουστάρδα dijon 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία γεύσης και ποιότητας στα πιάτα τους. Με τη μοναδική της γεύση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών της, η μουστάρδα Condito δημιουργεί μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία 1,5kg και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με την Condito!
Τιμή 8,31 €

Αλμωπία μουστάρδα απαλή 360gr

Η Αλμωπία μουστάρδα απαλή 360gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της. Με φρέσκα, ποιοτικά υλικά και μια μοναδική συνταγή, αυτή η μουστάρδα θα δώσει μια νότα γεύσης σε κάθε γεύμα σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε κάθε πιάτο. Αγοράστε τώρα την Αλμωπία μουστάρδα απαλή 360gr και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 2,34 €

17 delicatessen μουστάρδα πικάντικη 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €

Condito μουστάρδα σε μερίδες 200x15gr

Ατομικά μεριδάκια 15g σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων. Εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες του delivery και του take-away, με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ατομική ασφάλεια. Η ιδανική συνοδευτική επιλογή για σάντουιτς, μπέργκερ και πατάτες.

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλη για vegans, vegetarians και νηστεία

Συμβάλλουν στην υγιεινή και την ατομική ασφάλεια

Τιμή 14,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy microfibre πανιά καθαρισμού 3τεμ

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Multy, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Τιμή 1,69 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120gr

Τα Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120γρ είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που συνδυάζει τη γευστική εμπειρία των κριτσινιών με τα οφέλη της ολικής αλέσεως. Κάθε κρίκος προσφέρει την τραγανή υφή και τον υπέροχο γευστικό χαρακτήρα του κριτσινιού, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τα θρεπτικά οφέλη των ολικών δημητριακών.

Τιμή 1,78 €

Jannis μπάρα σουσαμιού χωρίς ζάχαρη 40gr

Η Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του σουσαμιού και την απουσία ζάχαρης, σας προσφέρει μια υγιεινή επιλογή που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε την ενέργειά σας με τη Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr!
Τιμή 0,75 €

Svim σφήνα πόρτας σετ 2τεμ

Το σετ 2 τεμαχίων Svim σφήνα πόρτας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την απλή του σχεδίαση και την αξιοπιστία της εταιρίας Svim, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις πόρτες σας ασφαλείς και σταθερές. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την αγορά σας αυτού του εξαιρετικού προϊόντος!
Τιμή 1,24 €

Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ

Σκοροκτόνο το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Έχει μορφή gel σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε. 

Τιμή 3,59 €