• Brava μουστάρδα sauce 4,2lt Brava - 1
  • Brava μουστάρδα sauce 4,2lt Brava - 2
  • Brava μουστάρδα sauce 4,2lt Brava - 3
  • Brava μουστάρδα sauce 4,2lt Brava - 1
  • Brava μουστάρδα sauce 4,2lt Brava - 2
  • Brava μουστάρδα sauce 4,2lt Brava - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μουστάρδα sauce 4,2lt

Η Brava μουστάρδα sauce 4,2lt της εταιρίας Brava θα σας κάνει να ανακαλύψετε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων που θα σας εντυπωσιάσουν. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της μουστάρδας σε συνδυασμό με την πικάντικη Brava σάλτσα και αναβαθμίστε κάθε γεύμα σας. Με τη μουστάρδα sauce 4,2lt της Brava, η γεύση γίνεται αξέχαστη.
23485
5201131950386
26,37 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκνος μουστάρδα απαλή χωρίς γλουτένη 500gr

Η μουστάρδα Κύκνος είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απαλή γεύση χωρίς γλουτένη. Με την πλούσια γεύση της και την υψηλή ποιότητά της, η μουστάρδα Κύκνος θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη δοκιμή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 4,63 €

Brava μουστάρδα πικάντικη 500gr

Η μουστάρδα Brava πικάντικη 500gr της εταιρίας Brava είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ανακαλύψετε νέες απολαύσεις στο φαγητό σας. Με την έντονη γεύση και το αρωματικό άρωμα, αυτή η μουστάρδα θα προσθέσει μια νότα πικάντικης γεύσης σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την σε σάντουιτς, μπέργκερ, σαλάτες και πολλά άλλα πιάτα για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε την τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με τη μουστάρδα Brava πικάντικη 500gr!
Τιμή 4,69 €

Hellmann's μουστάρδα απαλή 250gr

Με την Μουστάρδα Hellmann's απαλή ανακαλύψτε τις μουστάρδες της Hellmann's για να προσδώστε περισσότερη γεύση στα φαγητά σας. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 2,28 €

Brava μουστάρδα με μέλι 950gr

Η Brava μουστάρδα με μέλι 950gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα κουζίνα. Η γλυκιά γεύση του μελιού συνδυάζεται με την πικάντικη γεύση της μουστάρδας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Με την Brava μουστάρδα με μέλι 950gr της εταιρίας Brava, θα δώσετε μια νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση της!
Τιμή 7,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Soft μαλακτικό ρούχων magic passion 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,21 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,71 €

Soupline μαλακτικό mistral 39μεζ 4lt

Απολαύστε την μοναδική απαλότητα και την ασύγκριτη φρεσκάδα του Soupline στα ρούχα σας! Ανοίξτε τις ντουλάπες σας και ανακαλύψτε, ακόμα και μήνες μετά το πλύσιμο, την ασύγκριτη φρεσκάδα των ρούχων που στέγνωσαν στην εξοχή. Επιπλέον με το Soupline το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο.

Τιμή 5,14 €

Λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα

Ο λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο εργαλείο για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φρέσκου χυμού λεμονιού. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ο λεμονοστίφτης αυτός εξασφαλίζει την απόλυτη εξαγωγή του χυμού από το λεμόνι, χωρίς να χάνεται ούτε μία σταγόνα. Επιπλέον, η πρακτική σακούλα συγκεντρώνει όλο τον χυμό, εξασφαλίζοντας μηδενικά αποβλήτα και εύκολο καθάρισμα. Αποκτήστε τον δικό σας λεμονοστίφτη πλ
Τιμή 2,41 €
Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr

Τα κλασικά, αυθεντικά γεμιστά μπισκότα που όλοι μεγαλώσαμε με τις γεύσεις τους! Γεμιστά μπισκότα κακάο με νοστιμότατη διπλή κρέμα κακάο.

Κανονική τιμή 1,70 € Τιμή 1,31 €
  • -0,39 €
  • -0,39 €