• Brava μουστάρδα απαλή 250gr Brava - 1
  • Brava μουστάρδα απαλή 250gr Brava - 2
  • Brava μουστάρδα απαλή 250gr Brava - 3
  • Brava μουστάρδα απαλή 250gr Brava - 4
  • Brava μουστάρδα απαλή 250gr Brava - 1
  • Brava μουστάρδα απαλή 250gr Brava - 2
  • Brava μουστάρδα απαλή 250gr Brava - 3
  • Brava μουστάρδα απαλή 250gr Brava - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μουστάρδα απαλή 250gr

Η Νο 1 Ελληνική Μουστάρδα. Από το 1930 μέχρι σήμερα, συνοδεύει και νοστιμίζει σχεδόν κάθε συνταγή. Έχει απαλή υπόξινη γεύση, έντονο κίτρινο χρώμα και βελούδινη υφή. Πλούσια σε κίτρινο σιναπόσπορο και κουρκουμά, δεν περιέχει συντηρητικά-τεχνητά χρώματα και είναι ελεύθερη γλουτένης. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν κατάλληλο για κάθε χρήση, είτε σαν συστατικό, είτε σαν αυτούσιο συνοδευτικό κάθε μορφής κρεατικού και αλλαντικού. Ιδανική για Hot dogs, Burgers,Sandwiches,Τηγανητές πατάτες.

2363
5201131003112
2,09 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 334kJ/79kcal
Λιπαρά 1,4g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,1g
Υδατάνθρακες 8,6g
εκ των οποίων σάκχαρα 5,1g
Πρωτεΐνες 4,7g
Αλάτι 4,3g
Συστατικά
Νερό, ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟΣ, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, σταθεροποιητής (ξανθανικό κόμμι), χρωστική (κουρκουμας), αρωματικές ύλες.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την Mediterranean Foods A.E., Ήρωνος 9, 194 00, Κορωπί, Τηλ.: 210 6626319, Fax: 210 6626280, www.brava.com.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Condito μουστάρδα wholegrain 1,5kg

Η Condito μουστάρδα wholegrain 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία γεύσης και ποιότητας. Με την πλούσια γεύση της wholegrain μουστάρδας, αυτό το προϊόν θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και γεύσης σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε τη Condito μουστάρδα wholegrain 1,5kg σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μοναδικό προϊόν που δεν θα σας απογοητεύσει.

Τιμή 8,93 €

Brava μουστάρδα πικάντικη 500gr

Η μουστάρδα Brava πικάντικη 500gr της εταιρίας Brava είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ανακαλύψετε νέες απολαύσεις στο φαγητό σας. Με την έντονη γεύση και το αρωματικό άρωμα, αυτή η μουστάρδα θα προσθέσει μια νότα πικάντικης γεύσης σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την σε σάντουιτς, μπέργκερ, σαλάτες και πολλά άλλα πιάτα για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε την τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με τη μουστάρδα Brava πικάντικη 500gr!
Τιμή 4,69 €

Condito μουστάρδα απαλή 4,2kg

Η γνωστή σε όλους, αγαπημένη μας μουστάρδα. Ακόμα πιο γευστική, λόγω της προσθήκης των αγνών υλικών που η Condito επιλέγει για εσάς! Συνοδεύει ιδανικά αλλαντικά, κρέας αλλά και θαλασσινά (σαγανάκι).

Τιμή 6,10 €

Κύκνος μουστάρδα με μέλι χωρίς γλουτένη 250gr

Η μουστάρδα με μέλι της εταιρίας Κύκνος είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι. Με την αρμονική συνδυαστική γεύση της μουστάρδας και του μελιού, αυτή η μουστάρδα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Επιπλέον, η μουστάρδα της εταιρίας Κύκνος είναι χωρίς γλουτένη, κάνοντας την κατάλληλη για όλους. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,98 €

17 delicatessen μουστάρδα απαλή 500ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,29 €

Κορυφαία προϊόντα

El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr

Ανακαλύψτε το απαλό και αρωματικό El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας El Greco και αφεθείτε στην αίσθηση ενός ζεστού και χαλαρωτικού ποτού. Η πλούσια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και ευεξία. Απολαύστε το El Greco τσάι χαμομήλι κάθε στιγμή της ημέρας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης.
Τιμή 2,55 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής με ελιές 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής με ελιές 400gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με την ποιότητα και τη γεύση που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Barilla, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε τη με την οικογένεια και τους φίλους σας και εντυπωσιάστε τους με τη γεύση και την ποιότητα της Barilla σάλτσας μαγειρικής με ελιές 400gr.
Τιμή 2,69 €

Rexona roll-on stress control 50ml

Η Rexona roll-on stress control 50ml σας προσφέρει προστασία κατά του ιδρώτα και της κακοσμίας, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το άγχος και το στρες της καθημερινότητάς σας. Με τη φόρμουλα της που δρα ενάντια στον ιδρώτα και το άγχος, αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα για να αισθανθείτε ακόμα πιο αυτοπεποιθητικοί και άνετοι σε κάθε σας κίνηση.
Τιμή 2,05 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 40τεμ

Οι κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Pods Allin1 Alpine διαθέτουν ένα σχεδιασμό με πολλά τμήματα, που διατηρούν τα συστατικά τους σταθερά και μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της πλύσης, προσφέροντάς μια υπερ-συμπυκνωμένη καθαριστική δύναμη. Το πρωτοποριακό περίβλημα που διαθέτουν οι κάψουλες Ariel διαλύεται εξ' ολοκλήρου στην επαφή με το νερό.

Τιμή 13,36 €