• Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό mistral 56μεζ 1,3lt
  • Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό mistral 56μεζ 1,3lt
  • Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό mistral 56μεζ 1,3lt
  • Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό mistral 56μεζ 1,3lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoupline

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό mistral 56μεζ 1,3lt

Συμπυκνωμένο

Όγκος: 1.3Lt

Μαλακτικό ρούχων Soupline με άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί για μέρες. Η σύνθεσή του προσφέρει απαλή αίσθηση και λιγότερο τσαλακωμένα ρούχα.

47721
8718951255135
4,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bolsom μαλακτικό πλυντηρίου ρούχων 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 5,50 €

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων cotton fresh 38μεζ 874ml

Ξεχάστε τις υπόλοιπες περιγραφές προϊόντων. Το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων cotton fresh 38μεζ 874ml θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 3,49 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml είναι η τέλεια λύση για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική του φόρμουλα βασισμένη στην αρωματική αγιουρβεδική παράδοση θα αφήσει τα μαλλιά σας μεταξένια, λαμπερά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε τώρα το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml και απολαύστε τα οφέλη του σε κάθε χρήση!
Τιμή 3,00 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια φρεσκάδα και απαλότητα για τα ρούχα τους. Η μοναδική σύνθεσή του με άρωμα άγριας ορχιδέας και σανδαλόξυδου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,69 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μαλακά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύει το περιβάλλον χάρη στην eco φιλική του σύνθεση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr,

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr από την εταιρία Το Μάννα είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του λαδιού και την τραγανή υφή του παξιμαδιού, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,08 €

Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας πορτοκαλιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα πορτοκαλιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των πορτοκαλιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του πορτοκαλιού.

Τιμή 1,40 €

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, σίγουρα θα σας καταπλήξει με τη γεύση της. Απολαύστε ένα κομμάτι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr.
Τιμή 4,39 €