• Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml Lenor - 2
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml Lenor - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLenor

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml

Το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα όλη μέρα. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας σε κάθε πλύση. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας.
28602
8006540896808
2,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συμβουλές Χρήσης:

Για χρήση στο πλυντήριο, τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.

Για πλύσιμο στο χέρι, διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Δε συνιστάται η χρήση του απευθείας πάνω σε ρούχα.

Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα & πετσετέ υφάσματα, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές μέρες, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα υφάσματα. Αποκτήστε το Cajoline σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,69 €

Tesori μαλακτικό persian dream 500ml

Το Tesori μαλακτικό persian dream 500ml είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η μαγευτική μυρωδιά του Persian Dream θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών αρωμάτων, ενώ η μοναδική του σύνθεση θα φροντίσει για την προστασία και την απαλότητα των ρούχων σας. Αφήστε το Tesori μαλακτικό persian dream να σας καταπλήξει και να μετατρέψει το καθημερινό πλύσιμο σε μια απόλαυση γεμάτη αισθήσεις.
Τιμή 3,00 €

Lenor μαλακτικό ρούχων haute couture 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Haute Couture σε μέγεθος 55ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας στα ρούχα σας. Με την ελληνική συσκευασία των 1155ml, θα απολαύσετε την μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που προσφέρει στα ρούχα σας.
Τιμή 4,82 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό paradise collection 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό paradise collection 56μεζ 1,25lt θα σας μεταφέρει σε έναν παράδεισο απαλότητας και φρεσκάδας. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάσουν το απαλό άρωμα και τη μακράς διαρκείας φρεσκάδα που προσφέρει το Soupline. Με το συμπυκνωμένο του μοναδικής σύνθεσης, τα ρούχα σας θα είναι μαλακά και απαλά σαν καινούργια, ενώ το άρωμα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Αποκτήστε το Σήμερα και απολαύστε την εμπειρία!
Τιμή 3,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ

Τα χαρτομάντηλα τσέπης Gama 3-φυλλα 10 τεμαχίων είναι μια συσκευασία μικρών χαρτομάντηλων που συνήθως χρησιμοποιούνται για προσωπική υγιεινή και καθαριότητα. Τα 3-φυλλα χαρτομάντηλα σημαίνει ότι κάθε φύλλο είναι αποτελούμενο από τρία στρώματα χαρτιού, προσφέροντας αντοχή και απορροφητικότητα.

Τιμή 1,04 €

Γρεβενιώτικο αλεύρι 5kg

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Τιμή 5,07 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ είναι η ιδανική λύση για την προστασία της υγείας σας. Με φρέσκο άρωμα λεμονιού και αντιβακτηριδιακή δράση, αυτά τα μαντηλάκια θα σας προσφέρουν αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τους μικροβίους να κερδίσουν - επιλέξτε τα Septona υγρά μαντηλάκια για μια ασφαλή και αποτελεσματική προστασία.
Τιμή 1,68 €

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €