• Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml Soupline - 1
  • Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml Soupline - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoupline

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml

Η Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με ένα απαλό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της μαλακότητας και της φρεσκάδας που προσφέρει το Soupline, και ανανεώστε την εμπειρία σας με κάθε πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
17622
8718951510340
3,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συμβουλές Χρήσης:

Για χρήση στο πλυντήριο, τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.

Για πλύσιμο στο χέρι, διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Δε συνιστάται η χρήση του απευθείας πάνω σε ρούχα.

Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα & πετσετέ υφάσματα, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Quanto μαλακτικό σίφνος 5lt

Το Quanto μαλακτικό σίφνος 5lt της εταιρίας Quanto είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυρά που θέλει την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη στα πιάτα της. Με την μοναδική του σύνθεση, το Quanto μαλακτικό σίφνος απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε το Quanto μαλακτικό σίφνος τϋρα να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία πλύσης πιάτων!
Τιμή 8,53 €

Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων 700ml

Το Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων 700ml είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, τα ρούχα των μωρών σας θα παραμείνουν μαλακά και απαλά, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά θα σας συναρπάσει. Αποκτήστε το Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων τώρα και αφήστε την ποιότητα να μιλάει από μόνη της.
Τιμή 4,87 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό paradise collection 56μεζ 1,3lt

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Soupline συμπυκνωμένου μαλακτικού paradise collection 56μεζ 1,3lt. Αφήστε τα ρούχα σας να αγγίξουν τον παράδεισο, με ένα άγγιγμα μυρωδιάς που ξυπνά τις αισθήσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που θα κάνουν την κάθε σας πλύση μια εμπειρία χαλάρωσης και ευχαρίστησης.
Τιμή 3,85 €

Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt

Το Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας είναι ένα μαλακτικό ρούχων που προσδίδει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στα ρούχα σας. Έχει χωρητικότητα 4 λίτρων και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ρούχων. Με το άρωμα της θάλασσας, θα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε ένα αναζωογονητικό ταξίδι στην παραλία. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας με το Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας!

Τιμή 4,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm

Η Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και την αξιοπιστία του, θα αφήσει τα δάπεδα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και όμορφο χώρο ζωής!
Τιμή 2,42 €

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με ρόδι 500ml

Το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml - (ΡΟΔΙ) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Η μοναδική φόρμουλα του Dettol σε συνδυασμό με το ευχάριστο άρωμα του ροδιού θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως τη φρεσκάδα και την αίσθηση της καθαριότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν χώρο που αντανακλά τη φροντίδα και την προσοχή που του αξίζει.
Τιμή 2,62 €

Milka σοκολάτα bubbly white 100gr

Η Milka σοκολάτα bubbly white 100gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λευκή σοκολάτα με τη μοναδική της γεύση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Milka σοκολάτα bubbly white 100gr για μοναδικές στιγμές γεύσης!
Τιμή 1,06 €