• Arion food μαγιονέζα 5lt Arion food - 1
  • Arion food μαγιονέζα 5lt Arion food - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μαγιονέζα 5lt

Η μαγιονέζα Arion food 5lt είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, θα κάνει κάθε γεύμα αξέχαστο. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε κάθε γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την μαγιονέζα Arion food και να ανακαλύψετε την απόλυτη απόλαυση!
23732
5203159026777
20,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Brava μαγιονέζα 4,2lt

Η Brava μαγιονέζα 4,2lt της εταιρίας Brava είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική της συνταγή και την απαλή της γεύση, η Brava μαγιονέζα θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το αγαπημένο σας συστατικό!
Τιμή 20,54 €

Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt

Η Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt της εταιρίας Brava είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση στον χώρο της εστίασης. Με την υψηλή ποιότητά της και την πλούσια γεύση της, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό να την προσθέσετε σε κάθε πιάτο σας. Απογειώστε τις γεύσεις σας με την Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt!
Τιμή 20,54 €

Hellmann's μαγιονέζα real 225ml

H μαγιονέζα Hellmann's real 225ml αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας. Σε έρευνα που διεξήχθη στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2011, η Hellmann’s Real ψηφίστηκε η μαγιονέζα με την καλύτερη Γεύση!

Τιμή 1,47 €

Κύκνος μαγιονέζα premium χωρίς γλουτένη 400gr

Η premium μαγιονέζα Κύκνος χωρίς γλουτένη σε συσκευασία 400gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, η μαγιονέζα Κύκνος θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα και λαχταριστά. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα αγαπημένα σας τσιπς. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 200gr

Οι μίξεις ξηρών καρπών είναι συνδυασμοί διάφορων ειδών ξηρών καρπών, όπως αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, καρύδια, καστανά και άλλα. Η αναφορά "Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 200gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μείγματος ξηρών καρπών βάρους 200 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,35 €

Osram λάμπα led E14 4,9W 6500k

Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 4 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 33 μέχρι 41 watt ή μια αλογόνου από 20 μέχρι 24 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Τιμή 1,51 €

Royal τορτίγια σταρένια 25cm 6τεμ 370gr

Royal τορτίγια σταρένια 25cm 6τεμ 370gr αναφέρονται σε μια συσκευασία τορτιγιών με διάμετρο 25 εκατοστών (25cm), και το συνολικό καθαρό βάρος της συσκευασίας είναι 370 γραμμάρια. Οι τορτίγιες είναι λεπτές, επιπλέον πλάκες από αλεύρι που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη δημιουργία σάντουιτς, burritos, quesadillas και άλλων ειδών φαγητού.

Τιμή 1,78 €

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €