• Συνεταιρισμός θάσου ανθόμελο 950gr Συνεταιρισμός Θάσου - 1
  • Συνεταιρισμός θάσου ανθόμελο 950gr Συνεταιρισμός Θάσου - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΣυνεταιρισμός Θάσου

Συνεταιρισμός θάσου ανθόμελο 950gr

Το ανθόμελο 950gr της εταιρίας Συνεταιρισμός Θάσου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και δροσεροί κάθε μέρα. Με την απαλή του υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση του, το ανθόμελο αυτό είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και φρεσκάδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων από τον Συνεταιρισμό Θάσου!
25454
5204717010054
11,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Το μέλι ανθέων (ανθόμελο) παράγεται από το νέκταρ των λουλουδιών, κατά την περίοδο της ανοιξιάτικης ανθοφορίας. Είναι ένα μέλι πολύ γλυκό, λεπτόρευστο, ιδανικό για συνοδεία ροφημάτων και ως υλικό σε μαγειρική ή ζαχαροπλαστική.

Τα ανθόμελα έχουν ανοιχτό χρώμα και κρυσταλλώνουν πολύ εύκολα.

Το μέλι ανθέων έχει τονωτικές και ευεργετικές ιδιότητες. Το ανθόμελο βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες ενώ δίνει ενέργεια και αντοχή.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Atlas μέλι mini σε sticks 100x10gr

Τα sticks με μέλι Atlas μέλι mini έχουν μέγεθος 100x10gr. Αυτό σημαίνει ότι κάθε stick περιέχει 10 γραμμάρια μελιού. Είναι ιδανικά για να τα πάρετε μαζί σας και να τα απολαύσετε ως ενέργειατικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε.

Τιμή 10,80 €

Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg

Η μέλι ανθέων 5kg της εταιρίας Χαΐτογλου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική του γεύση και τις θρεπτικές του ιδιότητες. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μελιού ανθέων και αποκτήστε ένα προϊόν που θα σας φέρει χαρά και ευεξία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης στο πιάτο σας.
Τιμή 31,77 €

Mama Mia μέλι από άνθη & εσπεριδοειδή 900gr

Το μέλι ανθέων της εταιρείας MamaMia έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση, μελένιο γήινο άρωμα και ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνίσταται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς κρυσταλλώνει σε 1 με 2 μήνες. Έχει τονωτικές και ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Βοηθά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ δίνει ενέργεια και αντοχή.

Τιμή 3,75 €

Hai μέλι ανθέων 720gr

Το Hai μέλι ανθέων 720gr της εταιρίας Χαϊτογλου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του αυτού του μελιού και αποκτήστε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε εντελώς ικανοποιημένοι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 6,99 €

Κυψέλη μέλι 454gr

Η "Κυψέλη μέλι 454γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού της εταιρείας Κυψέλη, με συνολικό βάρος 454 γραμμάρια.

Το μέλι που προέρχεται από την εταιρεία Κυψέλη πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής της εταιρείας. Η συσκευασία 454 γραμμαρίων είναι κοινή συσκευασία για την πώληση μελιού, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καθημερινή χρήση.

Τιμή 4,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με το άρωμα τριαντάφυλλο, δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,96 €

Whiskas γατοτροφή duo στεριά και θάλασσα 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή duo στεριά και θάλασσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κρέας και θαλασσινά σε κάθε δόση, προσφέρει έναν πλούσιο γευστικό συνδυασμό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικίδιου. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Whiskas γατοτροφής duo στεριά και θάλασσα και προσφέρετε στη γάτα σας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που δε θα μπορέσει να αντισταθεί.
Τιμή 2,50 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 750gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 750gr 50τεμ της εταιρίας Lux-Plast είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και την προστασία των τροφίμων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το σκεύος θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 3,22 €