• DUREX ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ 12τεμ. - (FEEL THIN)
  • DUREX ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ 12τεμ. - (FEEL THIN)

DUREX ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ 12τεμ. - (FEEL THIN)

49925
8850163100107
7,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ωμεγα ρυζι 20kg μπονετ σακι εισαγωγησ

Το Ωμέγα ρύζι 20kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και τη θρεπτική του αξία, το Ωμέγα ρύζι θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του!
Τιμή 35,78 €

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-028)

Η TNS βούρτσα μαλλιών είναι το απόλυτο εργαλείο για να δημιουργήσετε τα πιο λαμπερά και λεία μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν. Με τις 4 διαφορετικές αποχρώσεις που προσφέρει, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά χτενίσματα και να ανανεώσετε το look σας με ένα απλό πέρασμα. Αποκτήστε την TNS βούρτσα μαλλιών τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 1,80 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 15τεμ

Η σακούλα απορριμάτων SANITAS με κορδόνι είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας καθημερινή ανάγκη. Με μέγεθος 52x75 και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτές οι σακούλες θα σας ενθουσιάσουν με την αντοχή τους και την ευκολία χρήσης χάρη στο κορδόνι που διαθέτουν. Μην αφήνετε ποτέ τα απορρίμματα σας να μείνουν έξω από το σπίτι σας, αλλά αντιμετωπίστε τα με στυλ και πρακτικότητα με τη SANITAS!

Τιμή 1,63 €

Tns σκουπα 25,5x7,2cm -c-56

Η Tns σκούπα διαθέτει μέγεθος 25,5x7,2cm και είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Tns, αυτή η σκούπα είναι ανθεκτική και αποτελεσματική στη συλλογή σκόνης και βρωμιάς. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στον καθαρισμό του σπιτιού σας!
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol απολυμαντικό ρούχων χωρίς άρωμα 1,5lt

Το Dettol Απολυμαντικό για τα ρούχα είναι το προϊόν που εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων ακόμα και σε πλύσεις με κρύο νερό ή σύντομες πλύσεις. Χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι κατά το ξέβγαλμα. Απολυμαίνει τα ρούχα και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Τιμή 5,48 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας της εταιρίας Anil, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,51 €

Colgate οδοντόκρεμα herbal 50ml

Η Colgate Herbal οδοντόκρεμα 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Η μοναδική της φόρμουλα συνδυάζει τη φρεσκάδα της βοτανικής μέντας με την προστασία της Colgate, προσφέροντας σας μια αναζωογονητική εμπειρία καθημερινά. Αφήστε το υπέροχο άρωμα της Colgate Herbal να σας συνοδεύει κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Τιμή 0,70 €

Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών καστανό 120ml

Σπρέι προσωρινής κάλυψης για τις ρίζες των μαλλιών. Καλύπτει άμεσα τα λευκά, στεγνώνει γρήγορα, χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και διαρκεί έως το επόμενο λούσιμο.

Ποσότητα επαρκής για έως 40 εφαρμογές.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση ανάμεσα στις βαφές.

Τιμή 6,21 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray paradise moments 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Fa σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού. Τέλος, διαθέτει σύνθεση η οποία δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα κατά την χρήση του.

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,15 €