• ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Νο501 (50αδα) ΛΕΥΚΟ 130ML
  • ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Νο501 (50αδα) ΛΕΥΚΟ 130ML

ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Νο501 (50αδα) ΛΕΥΚΟ 130ML

48944
5202287005012
0,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλ sahra 1,2lt dc-855

Το Μπωλ sahra 1,2lt dc-855 είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με χωρητικότητα 1,2 λίτρων, αυτό το μπωλ είναι ιδανικό για κάθε σας ανάγκη. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά.
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Old spice αφρόλουτρο rock 400ml

Το Old Spice αφρόλουτρο rock 400ml είναι η τέλεια επιλογή για τον αυθεντικό άνδρα που αναζητά ένα αρρενωπό άρωμα και μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Με τον μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων, το Old Spice αφρόλουτρο rock 400ml θα σας κερδίσει αμέσως και θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και αρρενωπότητας.
Τιμή 2,81 €

Agros χυμός ανανά 1lt

Ο χυμός ανανά "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και γευστική επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του ανανά σε χυμό. Ο ανανάς είναι γνωστός για την γλυκιά και φρουτώδη γεύση του, και ο χυμός του προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία ποτού.

Τιμή 1,39 €

Olympus σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι economy 52x75cm 10τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 0,78 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 1,1kg

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Τιμή 47,99 €

Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt

Το Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με λευκό ξύδι και πράσινο μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τους υπολείμματα φαγητού. Κάντε την καθημερινή σας διαδικασία πλύσης πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία με το Ava action υγρό πιάτων.
Τιμή 11,64 €