• FRESH CLING ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (200mx30cm)
  • FRESH CLING ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (200mx30cm)

FRESH CLING ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (200mx30cm)

49678
5202887220303
3,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (40x60cm) (STRATA)

Το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (40x60cm) (STRATA) της εταιρίας Trata θα ανανεώσει τον χώρο σας με το μοντέρνο design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα αίσθηση στο σπίτι σας!
Τιμή 3,14 €

Πρεσσα καφε αλουμινιου φ53mm 1362

Η πρέσσα καφέ αλουμινίου διαμέτρου 53mm 1362 της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ακρίβειά της και την ευκολία χρήσης της, θα μπορείτε να παρασκευάσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας κάθε φλιτζάνι σας σαν να βρίσκεστε σε ένα καφενείο στην πιο γραφική γωνιά της Ιταλίας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε την πρέσσα καφέ αλουμινίου τώρα!
Τιμή 20,06 €

Ο μπαξες ψιλοκομμενα τοματακια 400gr,

Τα φρέσκα μπαξές ψιλοκομμένα τοματάκια 400gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την απαλή τους γεύση και το φρέσκο άρωμα, θα δώσουν μια νότα φρεσκάδας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάλτσες, ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αφήστε τη γεύση τους να σας ταξιδέψει και να σας κάνει να τα θέλετε ξανά και ξανά!
Τιμή 0,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Viakal καθαριστικό μπάνιου κλασικό 500ml

Το Viakal Classic είναι ιδανικό για να αφαιρείτε ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα και για να καθαρίζετε τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού στο μπάνιο και την κουζίνα σας. Η συχνή χρήση του Viakal προλαμβάνει την επανεμφάνιση των αλάτων. Η ειδική σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειες και βοηθά στην αποφυγή επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 3,06 €

Flos vero μαλακτικό ρούχων water lily 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Vero εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,80 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές 9V

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους 9V, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 2,37 €

Doritos barbeque 100gr

Τραγανά Doritos τσιπς καλαμποκιού με γεύση Barbeque για να τα απολαμβάνεις μόνα τους ή μετά από βουτιά στις λαχταριστά Doritos Dips.

Τιμή 1,76 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm της εταιρίας Fest είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, το ταψί Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και εύκολο καθαρισμό. Η ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου του προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το Fest magic ταψί σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της μαγειρικής!
Τιμή 7,60 €