• ΚΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ 1/4 ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 2Φ (40x40cm) - (125τεμ.) (ΛΕΥΚΗ)
  • ΚΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ 1/4 ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 2Φ (40x40cm) - (125τεμ.) (ΛΕΥΚΗ)

ΚΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ 1/4 ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 2Φ (40x40cm) - (125τεμ.) (ΛΕΥΚΗ)

49365
5,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλακι για sauce 5,8x2,7cm 30ml ασπρο

Διακοσμήστε το τραπέζι σας με το μοντέρνο και λειτουργικό Μπωλάκι για sauce 5,8x2,7cm 30ml σε χρώμα λευκό. Ιδανικό για τη σερβιρίσμα σάλτσας, dip ή ακόμα και για μικρές γεύσεις. Κάντε τη διακόσμηση του τραπεζιού σας πιο ενδιαφέρουσα και πρακτική με αυτό το μικρό, αλλά εξαιρετικά χρήσιμο αξεσουάρ. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 0,67 €

Ποτηρι χαρτινο coffee time double wall 16οz 25τεμ

Το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time Double Wall 16oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με άνεση και στυλ. Η διπλή τοιχώματος του προσφέρει εξαιρετική μόνωση, κρατώντας τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο. Με την χωρητικότητα των 16 ουγκών, μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη ποσότητα καφέ χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσο γρήγορα θα κρυώσει. Απολαύστε την απόλαυση του καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε με το πρακτικό κ?
Τιμή 1,76 €

Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο

Το Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του και την υψηλή ποιότητά του. Απολαύστε τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και απολαύστε την εμπειρία της γευστικής απόλαυσης. Αγοράστε το Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 1,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 1kg

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 6,60 €

Fini marshmallow clouds 80gr

Τα Fini marshmallow clouds 80gr είναι ο ουρανός στο στόμα σας! Απολαύστε τη μαγεία των αφράτων marshmallows της Fini και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ευχαρίστηση. Αγοράστε τα τώρα και ζήστε την εμπειρία!
Τιμή 0,99 €

Υπόστρωμα εκμάθησης για κατοικίδια 60x60cm 20τεμ

Αυτό το υποστρώματα εκμάθησης για κατοικίδια είναι η ιδανική λύση για τη διαμονή του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Με διαστάσεις 60x60cm και ποσότητα 20 τεμαχίων, παρέχει άνεση και υγιεινές συνθήκες για το κατοικίδιο σας. Απορροφά γρήγορα τα υγρά και είναι εύκολο στη χρήση και αντικατάσταση. Αποκτήστε το τώρα και βεβαιωθείτε ότι το αγαπημένο σας κατοικίδιο θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.
Τιμή 3,71 €

Septona dry plus υποσέντονα 90x60cm 15τεμ

Ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας και μετεγχειρητικές καταστάσεις.

Με 5 στρώματα προστασίας:

1.Καπιτονέ κάλυμμα για αποτελεσματική διάχυση των υγρών

2. Άνω απορροφητικό φύλλο

3. Υπέρ-απορροφητικό στρώμα τεχνολογίας SAP (Super Absorbing Polymer) για συγκράτηση της υγρασίας στο εσωτερικό

4. Κάτω απορροφητικό φύλλο

5. Αδιάβροχο κάλυμμα που δε γλιστράει.

Τιμή 3,72 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού