• OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 28μεζ. (1,4lit) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)
  • OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 28μεζ. (1,4lit) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 28μεζ. (1,4lit) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

49361
8720181426490
4,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ κρεμαστρα παιδικη 6 τεμ

Η Κυκλωψ κρεμαστρα παιδικη 6 τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα των παιδιών σας με έναν εύκολο και πρακτικό τρόπο. Με αυτές τις κρεμάστρες, τα ρούχα θα είναι πάντα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ποιότητα κατασκευής τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ το χαρούμενο και παιχνιδιάρικο design τους θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν παιδικής κρεμ
Τιμή 1,32 €

Ιτεα οβαλ πιατελα 30cm

Η Ιτεα οβάλ πιατέλα 30cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη σερβιριστική σας. Απογειώστε την τραπεζαρία σας με αυτήν την κομψή πιατέλα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο σερβίρετε τα φαγητά σας.
Τιμή 14,20 €

Ultrex σαμπουάν για άντρες αντιπιτυριδικό με λεμόνι & μέντα 360ml

Το Ultrex σαμπουάν για άντρες αντιπιτυριδικό με λεμόνι & μέντα 360ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Η μοναδική σύνθεσή του με λεμόνι και μέντα θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης καθημερινά. Απαλλαγείτε από την πιτυρίδα και αποκτήστε υγιή και λαμπερά μαλλιά με το Ultrex σαμπουάν. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την αυτοπεποίθησή σας! Αγοράστε το Ultrex σαμπουάν τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 3,21 €

LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ (2m) - (ΕΜΠΡΙΜΕ LUXOR)

LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ (2m) - (ΕΜΠΡΙΜΕ LUXOR) είναι το απόλυτο αξεσουάρ που χρειάζεστε για να ανανεώσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με εύκολη τοποθέτηση και μοναδικό σχεδιασμό, το LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ θα δώσει νέα αίσθηση στον χώρο σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το κουτί κατάψυξης Alaska θα κρατήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Alaska κουτί κατάψυξης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 1,48 €

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120

Η Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτή η σκούπα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το σπίτι σας πιο όμορφο. Αγοράστε τώρα την Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμού!
Τιμή 1,95 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 96gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 1,98 €

Παλίρροια ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί της Παλίρροια, αποτελούνται από αμπελόφυλλα πρώιμης συγκομιδής, ρύζι, φρέσκα μυρωδικά και φρέσκο χυμό λεμονιού​.

Συστατικά

Ρύζι (μαγειρεμένο) 60%, νερό, αμπελόφυλλα 10%, σογιέλαιο, κρεμμύδια, χυμός από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, άνηθος 2,7%, δυόσμος 1,4%, αλάτι, μαύρο πιπέρι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ. Μπορεί να περιέχει ίχνη από θειώδη.

Διατροφική αξία ανά 100 gr

Ενέργεια: 589Kj/141Kcal

Λιπαρά: 6.8 g εκ των οποίων κορεσμένα: 1.6g

Υδατάνθρακες: 16,5g εκ των οποίων σάκχαρα: 1.5g

Πρωτεΐνες: 2.1g

Αλάτι: 1.21g

Τιμή 3,10 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μαύρη 19mm x 18,3m

Η μονωτική ταινία Logo tape eco είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία! Η μαύρη απόχρωση της δίνει μια στυλάτη εμφάνιση, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν πρακτική για κάθε χρήση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε λύση σε κάθε κατάσταση!
Τιμή 0,79 €