• ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ 460gr Κ.Β. 350gr Σ.Β. ΒΑΖΟ
  • ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ 460gr Κ.Β. 350gr Σ.Β. ΒΑΖΟ

ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ 460gr Κ.Β. 350gr Σ.Β. ΒΑΖΟ

48825
5203945147914
2,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM)

Τα SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με την απόλυτη απορροφητικότητα και την άνεση που προσφέρουν, τα SANI PANTS εξασφαλίζουν την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη και πιο άνετη.
Τιμή 10,10 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (SINGLE WALL) (8οz) - (50τεμ.)

Το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ! Με μοναδικό design και χωρητικότητα 8oz, είναι ιδανικό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ρόφημα όπου και αν βρίσκεστε. Η ποιότητα και η αντοχή του χαρτινού υλικού του θα σας ενθουσιάσει, ενώ η συσκευασία των 50 τεμαχίων θα σας καλύψει για πολλές μέρες. Απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση με το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time!
Τιμή 1,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιετάκια all cotton normal 20τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,21 €

Stamos μπουγάτσα με τυρί 460gr

Η μπουγάτσα με τυρί είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που φτιάχνεται με λεπτό φύλλο και γέμιση από γλυκό τυρί. Συνήθως σερβίρεται ζεστή με ένα παγωμένο γιαούρτι στο πλάι. Η μπουγάτσα με τυρί μπορεί να είναι ένα υπέροχο πρωινό ή σνακ και μπορεί να βρεθεί σε πολλά φούρνους και αρτοποιεία στην Ελλάδα.

Τιμή 2,50 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 2 μαύρο 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Coca cola original 6x330ml

Η αυθεντική γεύση Coca-Cola με υπέροχη δροσιστική γεύση, που εδώ και 130 χρόνια, έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 3,97 €
  • Πακέτο

Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο dynamic Νο5 2τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα με το μαχαίρι Tramontina Dynamic Νο5 από την εταιρία Κύκλωψ. Η λεία λαβή ξύλινης υφής προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση, ενώ η ασύγκριτη ποιότητα της λεπίδας διασφαλίζει ακρίβεια και απόλυτη απόδοση. Με το Tramontina Dynamic Νο5, η κουζίνα σας θα γίνει ο αγαπημένος σας χώρος δημιουργίας γεύσεων και εμπειριών. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις καθημερινές σας μαγειρικές δραστηριότητες!
Τιμή 3,24 €