• PUMMARO ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ 500ΓΡ.
  • PUMMARO ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ 500ΓΡ.

PUMMARO ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ 500ΓΡ.

48778
5201106271355
1,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γουδι ds-037

Το Tns γουδι ds-037 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μουσικό λάτρη. Με κομψό design και απίστευτη ποιότητα ήχου, αυτό το προϊόν θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο μουσικής απόλαυσης. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ακρόασης με το Tns γουδι ds-037 και εντυπωσιάστε τους πάντες με τον ήχο σας.
Τιμή 1,06 €

MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ PURE FRESH SPEARMINT 30GR

Αγοράστε τώρα τις αναζωογονητικές Mentos Τζίχλες Pure Fresh Spearmint 30gr και απολαύστε μια μοναδική γεύση δροσιάς που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια φρέσκια αναπνοή και να ανανεώσετε το πνεύμα σας με την απίστευτη γεύση των Mentos Pure Fresh Spearmint!
Τιμή 0,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Caprice πουράκια cappuccino 250gr

Caprice Cappuccino με γεύση καφέ. Ένας ανεπανάληπτος συνδυασμός τραγανής γκοφρέτας και βελούδινης γέμισης κρέμας φουντουκιού και κακάο που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Απόλαυσε τα αγαπημένα σου Caprice και παγωμένα!

Τιμή 3,72 €

Zwan luncheon meat 340gr

Το αγαπημένο ZWAN, των παιδικών χρόνων πολλών γενεών! Στο sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

Τιμή 3,80 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2x1250ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 4,95 €

Adoro γάλα πλήρες 3,5% 1lt

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, καταναλώνεται ζεστό ή κρύο, είναι ιδανικό για τον καφέ αλλά και για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 1,32 €

Endless μαλακτικό fresh ροζ 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt παιωνία/ροζ είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και αρωματισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων!
Τιμή 3,40 €